"BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYE" címkével ellátott hírek
A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tarcal község külterületén kilőtt vaddisznóból mutatta ki az afrikai sertéspestis (ASP) vírusát a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) laboratóriuma - közölte a hivatal szerdán az MTI-vel.
Miskolcot már többször hírbe hozták a német prémiummárkával.
A város önkormányzata legutóbbi ülésén döntött a park helyéről, amely a város külső részén, Martinkertváros, Hejőcsaba és Szirma térségében épül ki - írta az Észak-Magyarország.
Fokozottan ellenőrzi a biztonsági öv használatát a rendőrség Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, mert egy hónap alatt hárman haltak meg közlekedési balesetben azért, mert nem kötötték be magukat - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t szerdán.
Elfogták azt a férfit aki rendőrnek adta ki magát, és aki így megzsarolt egy nőt Kazincbarcikán - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t hétfőn.
Négy ember ellen uzsora-bűncselekmény és zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, két uzsorás előzetes letartóztatását a bíróság elrendelte - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.
A Jabil Circuit Magyarország Kft. a törvényi kötelezettségeinek megfelelően nagyobb létszámú leépítésről tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központját, döntését a vevői igényekben bekövetkezett változásokkal indokolta, amely alapján a vállalat összesen 673 munkatársától kénytelen megválni decemberben - közölte a társaság hétfőn az MTI megkeresésére.
Sárcsuszamlás miatt csütörtökön kora este lezárták a 3-as főút fél pályáját a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Hernádszurdok és Hidasnémeti között - tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szóvivője az MTI-t.
Nem sokszor hívott össze hosszú, és mondhatni, igen sikeres politikusi, ügyvédi pályafutása során rendkívüli sajtótájékoztatót dr. Varga István fideszes országgyűlési képviselő, szerda délután azonban megtette. Két gyilkos szabadlábra kerülése volt a téma az Orosházi Járásbíróság épülete előtt.
Elegük lett az arnótiaknak a folyamatos betörésekből. Közfoglalkoztatottak vigyáznak ezentúl éjszakánként a Borsod-abaúj-zemplén megyei Arnót közbiztonságára – hangzott el a Kossuth Rádió Hajnal-táj című műsorában.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft