"BUDA-CASH BÉKÉSCSABAI ATLÉTIKAI CLUB" címkével ellátott hírek
Csodálatos eredményeket értek el a békéscsabai atléták 2015.évi Fedettpályás Országos Bajnokságon. A legtöbb bajnoki címet /5/ és 11 érmet szereztek atlétáink. Minden érmünk megérdemel egy-egy mondatot, hiszen nem véletlen, hanem nagy küzdelemben szerezték meg atlétáink – tájékoztatta a hír6.hu-t a Buda-Cash Békéscsabai AC.
2015-ben az első jelentős verseny hétvégén zajlott az atléták fedettpályás idényében:
Huszonhetedjére futottak össze, majd szekciónként szét és újra egybe a futás nagy szerelmetesei szerda délelőtt, a békéscsabai sportcsarnoknál. A Buda-Cash Békéscsabai Atlétikai Club által szervezett Mening Szilveszteri Futógála részben hozta a papírformákat, sőt, valakinek még az óhaja is cipőt öltött.
A nyílt és őszinte szakmai megbeszélés mindig szükséges az edzők között. Így volt ez most is a közelmúltban, a Buda-Cash Békéscsabai Atlétikai Club rendhagyó, ünnepi záró edzői értekezletén, amely a korábbi Megyei Sport Házából felújított: csodás Munkácsy Hotelben zajlott - tájékoztatta hírportálunkat a klub sajtóreferense.
Április 13-án rendezték meg a 35. nemzetközi gyalogló és a 20. futógálát családok, amatőrök és persze profi gyaloglók számára. A különböző távok mellett számos kiegészítő sportos, egészséges programban vehettek részt az érdeklődők.
A ciprusi Limossolban megrendezett nemzetközi versenyen március 16-án népes mezőnyben indultak a Buda-Cash Békéscsabai Atlétikai klub kiválóságai.
A fiatal vívók hétvégén Szolnokon versenyeztek, ahonnan szép eredményekkel és több éremmel tértek haza. Eközben Lengyelországban idei legjobb eredményével az elődöntőig jutott Baji Balázs a világbajnokságon. Sopotban szombaton rendezték az előfutamokat, melyet még akadály nélkül vett Baji, az elődöntőben azonban csak a 10. helyen végzett összesítésben.
A „felkészülési időszakban" remek eredményeket ért el Baji Balázs, aki március második hétvégéjén világbajnokságon vesz majd részt. A gátfutótól a döntőbe kerülés már bravúros eredmény lenne, de mindenki bízik a tehetséges atlétában.
Az országos médiákban láthattuk, hallhattuk és olvashattuk milyen súlya, értéke volt a Fedettpályás Atlétikai Országos Bajnokságnak. Kiemelten foglalkoztak a ma már világklasszis atléták között rendszeresen „partiban"versenyző Baji Balázs futásával, ami azért is nagy verseny volt, mert a második helyezett Kiss Dániel is csupán 4 századdal maradt el az igen kemény fedettpályás VB szinttől.
Nem csak a futásról, a biciklizésről és a mozgásról szól a 17. Nemzetközi Szupermaraton, hanem Magyarország és Románia szoros kapcsolatáról is. Idén májusban ismét megrendezik a Békéscsaba – Arad – Békéscsaba maraton, ahol minden próbálkozót szívesen várnak a rendezők.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft