"BUDAPEST" címkével ellátott hírek
Július utolsó két napján két melegrekord is megdőlt a fővárosban.
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) tanácsa Buenos Aires-i ülésén Budapestet javasolta házigazdának a 2023-as szabadtéri világbajnokságra.
Hatalmas mezőny, benne 43 magyar cselgáncsozó szerepel az augusztus 10. és 12. között sorra kerülő budapesti Grand Prix-n.
Budapest tíz kiváló filmforgatási helyszínét, köztük a Magyar Állami Operaházat, az Országházat és a Hősök terét bemutató riportot közölt a héten a CNN Travel, megjegyezve, hogy a magyar főváros egyre gyakrabban jut meghatározó szerephez a különböző filmes produkciókban.
Nyugati fizetést kínál egy budapesti pizzéria.
Bécs és Budapest közösen rendezhet elitvilágbajnokságot 2023-ban - mondta Kovács Zoltán, a Magyar Jégkorong Szövetség szakmai alelnöke.
Imádják a turisták Budapest látványosságait, írja a híradó.hu.
De közben elkötelezettek a magyar és a budapesti jövő és jelenlét mellett is.
Szabó Tünde sportért felelős államtitkár szerint fantasztikus elismerés a fővárosnak és a magyar sportnak, hogy 2019-ben Budapest lehet Európa Sportfővárosa.
Szombaton vagy 500 Békés megyei társammal (Lőköstől-Gyomáig szálltak fel a vonatra a fejek) egyetemben, egy rendkívüli kedvezményes lehetőség által csudálhattuk meg Budapest egyik multi-kultijában kétezertizennyolccal pulzáló trópusi állatkeret. Engem a cápák, ráják, angolnák, vízi csikókon kívül mégis a bejárat előtti papagáj kiállítás, bizonyos Lóri nevű végtelenül jó arca fogott meg.