"BUDAPEST LISZT FERENC NEMZETKÖZI REPÜLŐTÉR" címkével ellátott hírek
Egy idős török utas halála miatt megszakította útját egy Frankfurtból Isztambulba tartó török utasszállító gép szombat délután Budapesten, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren - közölte Hardy Mihály, a Budapest Airport szóvivője az MTI-vel.
Tarlós István főpolgármester kezdeményezésére január óta zajlanak egyeztetések a budapesti Liszt Ferenc-repülőtér működésével összefüggő zajterhelésről a Fővárosi Önkormányzat, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), a Budapest Airport Zrt., a HungaroControl Zrt. és az érintett civil csoportok képviselőinek bevonásával - közölte az ITM kedden az MTI-vel.
Budapest Főváros Kormányhivatal visszavonta a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér új parkolóházának építési engedélyét, a repteret üzemeltető Budapest Airport így felfüggesztette a munkálatokat.
Újabb ezerrel bővíti a parkolóhelyek számát a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér üzemeltetője, közel egymilliárd forintból.
Idén harmadik alkalommal is a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérnek ítélte a legjobb kelet-európai repülőtér díját a Skytrax brit légiközlekedési elemző cég.
Nem okozott nagyobb fennakadást a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér működésében az éjszakai havazás, bár az időjárás miatt több járat is késve érkezik Budapestre, és a Ryanair két pozsonyi járata is Budapesten szállt le - közölte a Budapest Airport Zrt. hétfőn.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft