"BUDAPESTI MŰSZAKI EGYETEM" címkével ellátott hírek
Több ezer hazai és külföldi állás, valamint szakmai gyakorlati lehetőség közül válogathatnak az álláskeresők szerdán és csütörtökön a 41. Műegyetemi Állásbörzén, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen (BME).
Virtuális tervezőlaboratóriumot adtak át a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gép- és Terméktervezés Tanszékén, a Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft. több mint 10 millió forintos támogatásával - tájékoztatta a vállalat az MTI-t csütörtökön.
Lezárták a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) K épülete körüli udvart. Tóth István, az intézmény rendészeti vezetője azt közölte, hogy aknagránátot találtak - írták a BME a Facebook-oldalán csütörtök délelőtt.
Nagyapja, az erdélyi származású dr. Piroska János festőművész Csongrád városépítő polgármestere, édesanyja, Losonczi Zoltánné Piroska Réka a Tisza-parti kisváros rendszerváltozás utáni első, kereszténydemokrata polgármestere (1990–1994), majd önkormányzati képviselője volt. Középiskolai igazgatója, dr. Fábián György azt mondta róla, hogy ilyen kiváló diákkal még nem találkozott a Batsányi János Gimnáziumban.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft