"CNN" címkével ellátott hírek
Az Európai Bizottság sajtótájékoztatójáról soha egyetlenegy újságírót sem rekeszt ki, nem szégyenít meg, nem diszkriminál, és egyetlen újságíróval sem bánik tiszteletlenül azért, mert kérdéseket tesz fel - jelentette ki Alexander Winterstein, az Európai Bizottság helyettes szóvivője brüsszeli sajtótájékoztatóján csütörtökön.
Jelentős Donald Trump elutasítottsága a választók körében a CNN amerikai hírtelevízió által kedden, a félidős választások napján közölt exit poll felmérések szerint: a szavazók mindössze 44 százaléka elégedett vele, míg 55 százalékuk kifogásolja elnöki tevékenységét.
A párizsi terrortámadásoknál sokkal súlyosabb terrorakciót tervezett az Iszlám Állam európai hálózata. A CNN által megszerzett dokumentumok szerint több országban is lecsaptak volna, a támadókkal csak a legszükségesebb információkat osztották meg, és a lebukástól tartva gyakran változtattak protokolljukon. Legtöbbször szíriai menekültnek adták ki magukat.
A CNN értesülései szerint a legújabb hírszerzési információk áttekintése és elemzése után Washingtonban úgy gondolják, hogy Észak-Korea hidrogénbomba alkotóelemeivel hajthatott végre január elején föld alatti kísérleti atomrobbantást.
A magyar gazdaság az átmenet állapotát éli, de jövőre már erős növekedést fog mutatni - jelentette ki Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter a CNN-nek nyilatkozva.
Visszatér a CNN-hez a háborús riportjaival világhírűvé vált Christiane Amanpour és 2012-től a hétköznapi esti híradók műsorvezetője lesz - közölte az amerikai hírtelevízió.