"CNN" címkével ellátott hírek
Hamisnak bizonyuló bombafenyegetések miatt péntekre virradóra kiürítették a CNN amerikai hírtelevízió irodáit New Yorkban.
Az Európai Bizottság sajtótájékoztatójáról soha egyetlenegy újságírót sem rekeszt ki, nem szégyenít meg, nem diszkriminál, és egyetlen újságíróval sem bánik tiszteletlenül azért, mert kérdéseket tesz fel - jelentette ki Alexander Winterstein, az Európai Bizottság helyettes szóvivője brüsszeli sajtótájékoztatóján csütörtökön.
Jelentős Donald Trump elutasítottsága a választók körében a CNN amerikai hírtelevízió által kedden, a félidős választások napján közölt exit poll felmérések szerint: a szavazók mindössze 44 százaléka elégedett vele, míg 55 százalékuk kifogásolja elnöki tevékenységét.
A párizsi terrortámadásoknál sokkal súlyosabb terrorakciót tervezett az Iszlám Állam európai hálózata. A CNN által megszerzett dokumentumok szerint több országban is lecsaptak volna, a támadókkal csak a legszükségesebb információkat osztották meg, és a lebukástól tartva gyakran változtattak protokolljukon. Legtöbbször szíriai menekültnek adták ki magukat.
A CNN értesülései szerint a legújabb hírszerzési információk áttekintése és elemzése után Washingtonban úgy gondolják, hogy Észak-Korea hidrogénbomba alkotóelemeivel hajthatott végre január elején föld alatti kísérleti atomrobbantást.
A magyar gazdaság az átmenet állapotát éli, de jövőre már erős növekedést fog mutatni - jelentette ki Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter a CNN-nek nyilatkozva.
Visszatér a CNN-hez a háborús riportjaival világhírűvé vált Christiane Amanpour és 2012-től a hétköznapi esti híradók műsorvezetője lesz - közölte az amerikai hírtelevízió.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft