"CSABA TALK KFT." címkével ellátott hírek
Egyszerűen fogalmazva, egy újabb lába nőtt a Csaba Talk Kft.-nek, még pedig az elektromos kerítések viszonteladása és telepítése című etap. Itt azonban meg kell állni egy gondolat erejéig: ugyanis a vállalkozás rém ütős szlogene vagy ars poeticája eddig így festett: a gyengeáram az erősségünk! Ráadásul a cég költözik, így az új cím által új névjegyekre, bélyegzőre, stencilekre… és most már egy új jelmondatra is szükségük lesz – mivel egy elektromos kerítésbe csaknem fognak 9 Voltot bevezetni. De nem kell félni! Féljen az, ki a sötétben bujkál, és rossz szándékkal botorkál... Egyébként, ha a zsivány épp csak egy ujjbeggyel is hozzáér az objektumot őrző berendezéshez, egy olyan minimális fizikai elégedetlenségben lesz része, hogy nyomban kereket old. Bővebben, lejjebb!
Egyszerűen fogalmazva, egy újabb lába nőtt a Csaba Talk Kft.-nek, még pedig az elektromos kerítések viszonteladása és telepítése című etap. Itt azonban meg kell állni egy gondolat erejéig: ugyanis a vállalkozás rém ütős szlogene vagy ars poeticája eddig így festett: a gyengeáram az erősségünk!
Mivel március óta nem adtunk hírt a békéscsabai Csaba Talk Kft. házatájáról, így most sürgősen pótoljuk az elmaradásunkat, és nyomban a cég ügyvezetőjével (magyar hangja: Szabó Gyula) el is utaztunk a sarkadi UNIT C&C Kft-hez. A hajdúvárosi cipzárgyárban Bubori Beáta és Marco Cavelli ügyvezetők fogadtak bennünket.
A turkálásnak sajátos feelingje van. Van, aki ódzkodik tőle és van, aki függő. Van, aki célirányosan keres, van, aki az élvezetért. És akkor sem csalódott, ha adott esetben üres kézzel távozik. Majd legközelebb.
Megtesz-e Ön mindent adatainak védelmében? – adatredundancia, vírusvédelem, szofverlegalitás címmel tartott előadást Balázs Zsolt, a Top Laptop Kft. ügyezetője a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett szakmai kiállításon.
A közelmúltban építette ki a Csaba Talk Kft. a békési székhelyen működő Optigép Gépgyártó és Kereskedelmi Kft. nagy sávszélességű informatikai hálózatát, amely a cég vállalatirányítási rendszerét segíti. Csökmei István Péterrel, az Optigép informatikai projekt vezetőjével és Szlancsik Árpáddal, a Csaba Talk Kft. projekt felelősével beszélgettünk. (x)
A közelmúltban építette ki a Csaba Talk Kft. a békési székhelyen működő Optigép Gépgyártó és Kereskedelmi Kft. nagy sávszélességű informatikai hálózatát, amely a cég vállalatirányítási rendszerét segíti.
A csillagászati tavasz korántsem hozott csillagászati árakat a televíziós szolgáltatói piacon. Sőt, a UPC Direct hivatalos és kiemelt békéscsabai partnere most még az őszi ajánlatoknál is kedvezőbb csomagokat kínál vásárlóinak – fogalmazott a Telemax Szaküzlet vezetője. Szlancsik Árpád azt is hozzátette: szakértő tanácsokkal, térítésmentesen igénybe vehető segítséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére. (x)
A Csaba Talk Kft. több mint 20 százalékos növekedést ért el a 2015-ös esztendőben – vont mérleget kérdésünkre Szabó Gyula. A békéscsabai vállalkozás tulajdonos-ügyvezetője azt is elmondta, a gyengeáramú hálózatok piacán ez az eredmény országos összevetésben is kiugróan magasnak tekinthető. (x)