"CSABA TALK KFT." címkével ellátott hírek
Mivel március óta nem adtunk hírt a békéscsabai Csaba Talk Kft. házatájáról, így most sürgősen pótoljuk az elmaradásunkat, és nyomban a cég ügyvezetőjével (magyar hangja: Szabó Gyula) el is utaztunk a sarkadi UNIT C&C Kft-hez. A hajdúvárosi cipzárgyárban Bubori Beáta és Marco Cavelli ügyvezetők fogadtak bennünket.
A turkálásnak sajátos feelingje van. Van, aki ódzkodik tőle és van, aki függő. Van, aki célirányosan keres, van, aki az élvezetért. És akkor sem csalódott, ha adott esetben üres kézzel távozik. Majd legközelebb.
Megtesz-e Ön mindent adatainak védelmében? – adatredundancia, vírusvédelem, szofverlegalitás címmel tartott előadást Balázs Zsolt, a Top Laptop Kft. ügyezetője a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett szakmai kiállításon.
A közelmúltban építette ki a Csaba Talk Kft. a békési székhelyen működő Optigép Gépgyártó és Kereskedelmi Kft. nagy sávszélességű informatikai hálózatát, amely a cég vállalatirányítási rendszerét segíti. Csökmei István Péterrel, az Optigép informatikai projekt vezetőjével és Szlancsik Árpáddal, a Csaba Talk Kft. projekt felelősével beszélgettünk. (x)
A közelmúltban építette ki a Csaba Talk Kft. a békési székhelyen működő Optigép Gépgyártó és Kereskedelmi Kft. nagy sávszélességű informatikai hálózatát, amely a cég vállalatirányítási rendszerét segíti.
A csillagászati tavasz korántsem hozott csillagászati árakat a televíziós szolgáltatói piacon. Sőt, a UPC Direct hivatalos és kiemelt békéscsabai partnere most még az őszi ajánlatoknál is kedvezőbb csomagokat kínál vásárlóinak – fogalmazott a Telemax Szaküzlet vezetője. Szlancsik Árpád azt is hozzátette: szakértő tanácsokkal, térítésmentesen igénybe vehető segítséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére. (x)
A Csaba Talk Kft. több mint 20 százalékos növekedést ért el a 2015-ös esztendőben – vont mérleget kérdésünkre Szabó Gyula. A békéscsabai vállalkozás tulajdonos-ügyvezetője azt is elmondta, a gyengeáramú hálózatok piacán ez az eredmény országos összevetésben is kiugróan magasnak tekinthető. (x)
A gyengeáramú hálózatok kiépítésében élen járó békéscsabai vállalkozás is részt vállalt a csongrádi gyógy-és strandfürdő, speciális tudást igénylő kivitelezési munkálataiban. A beruházást december 9-én adták át, a munkálatok részleteiről Szabó Gyula, tulajdonos-ügyvezető adott tájékoztatást. (x)