"CSABAI CSIRKEFOGÓK VÍZILABDA KLUB" címkével ellátott hírek
Mint emlékezetes, tavaly tavasszal a Hiszek Benned Program – Sportolj Együtt Olimpikonnal alprogramjának keretében Fodor Rajmund kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó látogatott el Békéscsabára, azon belül is a Petőfi Utcai Általános Iskolába, ahol találkozott a helyi diákokkal és a Swietelsky-Békéscsaba sportolóival is, olvastuk a csabapolo.hu-n.
Vasárnap a fővárosi YBL Waterpolo Club három csapata (gyermek, serdülő, ifi) látogatott el a békéscsabai Árpád Fürdőbe, hogy a helyi erőkkel megküzdjenek. Mi a serdülők derbijét lestük meg. (OB I B-s serdülő korcsoportos bajnokság, 14. forduló.)
Vasárnap a fővárosi YBL Waterpolo Club három csapata (gyermek, serdülő, ifi) látogatott el a békéscsabai Árpád Fürdőbe. Mi a serdülők derbijét lestük meg. (OB I B-s serdülő korcsoportos bajnokság, 14. forduló.)
Jávor Péter, a csabapolo.hu munkatárásnak a cikkéből többek között az is kiderül, hogy miért null-null minden baby pólómeccs végeredménye. (Felvételeink a közelmúltban lezajlott szentesi meccsek pillanatait ábrázolják. Ott is jártunk.) Íme:
Hajrá, Csabai Csirkefogók Baby Piros! És persze Baby Zöld is! Ezúttal Jávor Péter, a csabapolo.hu munkatárásnak a cikkéből többek között azt is megtudhatjuk, miért null-null minden baby pólómeccs végeredménye. Felvételeink a közelmúltban lezajlott szentesi meccsek pillanatait ábrázolják – íme:
Dr. Kiss Gergő háromszoros olimpiai bajnok vízipólós szinte az egész hétfőjét Békéscsabán töltötte. Mi több, az olimpiai aranyérmeit is magával hozta... Az önkormányzat és a Csabai Csirkefogók Vízilabda Klub estére egy rém közvetlen hangulatú beszélgetéssel egybekötött dedikálásra invitálta az érdeklődőket a Belvárba.
A Csabai Csirkefogók Vízilabda Klub pénteken győzelemmel kezdte a szezont, a találkozó előtt pedig Kádár József vezetőedző úgy vélekedett, hogy a szezon második felében minél több meccset szeretne nyerni a csapat, és természetesen cél a bennmaradás.
Dr. Molnár Tamás látogatott kedd este Békéscsabára azért, hogy a Viharsarokban is népszerűsítse a vízilabdát. A fiatal pólósok felnézhetnek a többszörös olimpiai bajnokra, így mindenképpen jó hatással volt a megyei vízilabdázókra dr. Molnár Tamás látogatása.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft