"CSABAI SÖRFESZTIVÁL ÉS CSÜLÖKPARÁDÉ" címkével ellátott hírek
A 17. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé keretében tartották meg a „Kisüzemi sörök a kereskedelemben” címő országos szakmai konferenciát pénteken kora délután, amelynek a Csabagyöngye Kulturális Központ Panoráma terme adott helyet.
Folyamatos pezsgésben a békéscsabai Árpád Pálinka: áprilisban, a Gyulai Pálinkafesztiválon megvédték a tavaly megnyert Békés Megye Pálinkája címüket; ugyanazon a fesztiválon a prémium extra termékeikkel hihetetlen jó forgalmat bonyolítottak le – amely derekasan igazolja, hogy az igényes portékáknak igenis van helyük a fesztpolcokon; azonfelül gőzerővel készülnek a június 2-án startoló Csabai Sörfesztivál és Csülökparádéra… Tehát volt miről beszélgetnem Nagy Árpád főzőmesterrel.
Június 2-ától, közel 3x24 óráig folyik a sör, sül a csülök(perkelt) és zakatol a buli a békéscsabai sportcsarnok árnyékában. A 17. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé sajtótájékoztatója pedig kedd délután zajlott a Panoráma Étteremben.
Június 2-4. között ismét sörünnep Békéscsabán: jön a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé…
Szombat délelőtt rendezték a XVI. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé csülökpörkölt-főzőversenyét, kint jártunk az eredményhirdetésen.
A XVI. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé harmadik délutánja is eléggé komplex volt: többek között Lázár Chef Prohászka Bélával karöltve egy óriás, 1000 főre terítő bográcsban csülökpörköltet rotyogtatott, azonkívül melegítettek a BRSE gyermekei, edzettek a Békéscsabai Atlétika Club reménységei – a Közép-Európa legelső sörfutásán, no és persze folyt, folyt és csak folyt az a bizonyos drága és finom aranysárga nedű…
A XVI. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé harmadik délutánja is eléggé komplex volt: többek között Lázár Chef Prohászka Bélával karöltve rotyogtatta csülkeit az óriás, 1000 főre terítő bográcsban, melegítettek a BRSE gyermekei, edzettek a Békéscsabai Atlétika Club reménységei – a Közép-Európa legelső sörfutásán, no és persze folyt, folyt és csak folyt az a bizonyos drága és finom aranysárga nedű…
A keddi 0. nap után szerda este hivatalosan is megnyitotta kapuit a XVI. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé.