"CSABAI SÖRFESZTIVÁL ÉS CSÜLÖKPARÁDÉ" címkével ellátott hírek
Június 2-ától, közel 3x24 óráig folyik a sör, sül a csülök(perkelt) és zakatol a buli a békéscsabai sportcsarnok árnyékában. A 17. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé sajtótájékoztatója pedig kedd délután zajlott a Panoráma Étteremben.
Június 2-4. között ismét sörünnep Békéscsabán: jön a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé…
Szombat délelőtt rendezték a XVI. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé csülökpörkölt-főzőversenyét, kint jártunk az eredményhirdetésen.
A XVI. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé harmadik délutánja is eléggé komplex volt: többek között Lázár Chef Prohászka Bélával karöltve egy óriás, 1000 főre terítő bográcsban csülökpörköltet rotyogtatott, azonkívül melegítettek a BRSE gyermekei, edzettek a Békéscsabai Atlétika Club reménységei – a Közép-Európa legelső sörfutásán, no és persze folyt, folyt és csak folyt az a bizonyos drága és finom aranysárga nedű…
A XVI. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé harmadik délutánja is eléggé komplex volt: többek között Lázár Chef Prohászka Bélával karöltve rotyogtatta csülkeit az óriás, 1000 főre terítő bográcsban, melegítettek a BRSE gyermekei, edzettek a Békéscsabai Atlétika Club reménységei – a Közép-Európa legelső sörfutásán, no és persze folyt, folyt és csak folyt az a bizonyos drága és finom aranysárga nedű…
A keddi 0. nap után szerda este hivatalosan is megnyitotta kapuit a XVI. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé.
A keddi 0. nap után szerda este hivatalosan is megnyitotta kapuit a XVI. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé.
Június 14-én nyitja meg kapuit hazánk legnagyobb sörünnepe, a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé.
Kárpát-medence Nemzeti Értékei és Hungarikumai Kiállítás és Vásár június 17-19. között Békéscsabán, a Szent István téren.