"CSEPREGHY NÁNDOR" címkével ellátott hírek
A príma szót legelőször vagy 38 éve hallottam Such nagymamámtól, ha valamit dicsért. Többször is. Közben az idő őt elszólította, de a szó vagy kifejezés évekig ott lappangott a két agyféltekém közt. Idővel teljesen eltűnt a köznyelvből. Vagy csak néha-néha bukkant fel valahol. Majdan 2003-ban Demján Sándor visszaemelte az említett tartalmat a köztudatba, és magánvagyonából útnak indította a Prima Primisszima mozgalmat. A wikiszótár szerint a príma (melléknév) a legjobbak közé tartozó, nagyon jó minőségű áru, tárgy, dolog.
Szombaton este a sarkadi Bartók Béla Művelődési Központba voltunk hivatalosak, ahol az önkormányzat rendezte meg immár hagyományos újévi partnertalálkozóját.
Szombaton este a sarkadi Bartók Béla Művelődési Központba voltunk hivatalosak, ahol az önkormányzat rendezte meg immár hagyományos újévi partnertalálkozóját. Az eseményen többek között Csepreghy Nándor, a miniszterelnökséget vezető miniszter helyettese is megjelent, akit a minap, a Lázár János miniszter által bejelentett intézkedésekről, valamint az új uniós költségvetési ciklus jellemzőiről kérdeztünk.
Az idei díjcsökkentésekkel mintegy tízmilliárd forintot hagy az állampolgárok zsebében a kormány, és ezt az összeget tovább akarják emelni - mondta a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, az Országházban.
A kormány eddig is, és ezután is mindent megtesz a gyanús ügyek kivizsgálásáért, és meghozza a szükséges intézkedéseket a korrupció visszaszorítása érdekében - hangsúlyozta Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség államtitkára az Európai Bizottság, a Miniszterelnökség és a Transparency International Magyarország közös szakmai rendezvényén pénteken Budapesten.
A Miniszterelnökség államtitkárává, miniszterhelyettessé nevezik ki Csepreghy Nándor fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkárt október elsejétől - jelentette be Lázár János.
Bár az elmúlt 11 évben voltak viták, számtalan eredményt hozott Magyarország európai uniós tagsága - mondta Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára a margitszigeti Európa-napon, szombaton.
Karkus Tamás könnyed zongorajátékával vette kezdetét pénteken a sarkadi Bartók Béla Művelődési Központban az Újévi Önkormányzati Partnertalálkozó. A teltházas jeles eseményt többek között megtisztelte dr. Kovács József országgyűlési képviselő; Gajda Róbert, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott; Török László, Nagyszalonta polgármestere; Florin Vasiloni Trandafir, Románia Gyulai Konzulátusának vezetője valamint Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára.
Az államtitkár szerint az új matrica jelentősen csökkenti azoknak a háztartásoknak a költségeit, ahol a szülők nem azon a településen dolgoznak, ahol élnek, és munkába menet használják az autópálya-hálózatot - olvasható a híradó.hu-n.
Öt európai uniós pályázat nyílik meg szerdán, a kiírások keretében több mint 61 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra lehet pályázni.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft