"DAKA ZSOLT" címkével ellátott hírek
Olvasható a Gyulahús Kft. honlapján. Egészen pontosan 2018-ban jubilál a fürdővárosi húsipari cég. Azt azonban csak a napokban, a beszélgetésünk kapcsán tudtam meg, hogy Daka Zsolt, a vállalat ügyvezető igazgatója (szintén) jövőre, pont 30 éve lépte át első ízben a jogelőd intézmény, a Gyulai Húskombinát küszöbét.
Egészen pontosan 2018-ban jubilál a fürdővárosi húsipari cég. Azt azonban csak a napokban, a beszélgetésünk kapcsán tudtam meg, hogy Daka Zsolt, a vállalat ügyvezető igazgatója (szintén) jövőre, pont 30 éve lépte át első ízben a jogelőd intézmény, a Gyulai Húskombinát küszöbét.
Országosan 36 milliárd forint, a Békés megyei részprojektben egymilliárd 705 millió forint áll rendelkezésre a 25 év alatti fiatal álláskeresők foglalkoztathatóságát segítő Ifjúsági Garancia Rendszer keretében, amelyet az első szakaszban a Nemzetgazdasági Minisztérium és a megyei kormányhivatalok 2015. január 1. és 2017. december 31. között valósítanak meg.
A Gyulahús új üzem és vágóhíd építésével, EU-források segítségével kívánja növelni versenyképességét, a 10 milliárd forintot meghaladó összköltségű fejlesztésről szóló döntés-előkészítő tanulmányterv a tulajdonos gyulai önkormányzat megbízásából már elkészült - tájékoztatta a Gyulahús Kft. ügyvezetője az MTI-t.
Két új gép segíti a munkát a Gyulahúsnál, a szárazáru üzemben már munkába is álltak a berendezések, amik nem csak javítják a cég energiafelhasználását, de segítik a biztonságosabb, jobb termelési környezet kialakítását.
Szándéknyilatkozatot írt alá a Gyulahús Kft. és a Complete-Food Tanácsadó és Szolgáltató Kft. szerdán Gyulán. A cél az együttműködés mellett az, hogy javuljon a magyar közétkeztetés színvonala, minél inkább helyi, magyar termék kerüljön a tányérokra, és egészségesebben táplálkozzanak az érintettek.
Mentőövet dobott a kormány az ország legrégebbi, Békés megye egykori húsipari zászlóshajójának, a gyulainak, amely egyszer, évtizedekkel korábban már igen nehéz helyzetbe került. A hír6.hu most áttekintést ad a dicső múltról, az elmúlt évek kilátástalannak tűnő helyzetéről és a reményteli jelenről, jövőről.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft