"DINYÁNÉ BÁNFI IBOLYA" címkével ellátott hírek
Az Országos Könyvtári Napok rendezvénysorozat visszatérő program a gyomaendrődi Határ Győző Városi Könyvtárban is. A rendezvények sora szeptember 30-án kezdődik és tart október 8-ig.
A minap évösszegző körúton jártunk Gyomaendrődön, ahol Toldi Balázs polgármesterrel, Tímár András Venesz-és Életműdíjas mesterszakáccsal, a Körös Szálló és Étterem tulajdonosával, Kepenyes Andrással, a tankerület megbízott igazgatójával és Dinyáné Bánfi Ilonával, a könyvtár vezetőjével is beszélgettünk. Közben természetesen a fényképezőgép is előkerült...
Nekünk az olvasói igényeket kell kiszolgálnunk – mondta címünkkel kapcsolatban Dinyáné Bánfi Ibolya, a gyomaendrődi Határ Győző Városi Könyvtár vezetője –, ha azonban valaki az igényes irodalmat preferálja, akkor ahhoz is hozzá kell segíteni.
„… A banya kapkodott, de szólni se bírt ijedtében, az úr meg káromkodott. - Ördög pörkölje meg a süket disznaját, hát csakugyan nem hall! Nem hall ez egy cseppet se! Ez már több volt, mint sok... Égszakadás, földindulás! A banya kirántotta a köpülőfát, és a tejfölös végivel alaposan végighúzgált az úr pofás ábrázatán. Az úr erre elkezdett tiszta szívből kiabálni, azt hitte, hogy tökéletesen sükettel van dolga...” (Rideg Sándot: Indul a bakterház)
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft