"DONALD TRUMP" címkével ellátott hírek
Kalifornia egykori kormányzóját igencsak feldühítette, hogy Donald Trump a charlottesville-i események után nem ítélte el egyértelműen a neonácikat.
Az amerikai kormány írásban értesítette az Egyesült Nemzetek Szervezetét (ENSZ) a párizsi klímaegyezményből történő kilépési szándékáról.
Frank Tibor Amerika-szakértő szerint káosz és kapkodás jellemzi Donald Trump kormányzását az Egyesült Államokban, a gyakori személycserék és álláspontváltozások arra utalnak, hogy az elnök "bajban van".
A Fehér Házban hetente bibliaórákat tartanak s ezeken részt vesz Donald Trump amerikai elnök is - jelentette hétfőn a CBN keresztény hírcsatorna.
A New York Times szerint Trump fia azelőtt találkozott az orosz ügyvédnővel, hogy Trump elnökjelölt lett volna.
Az amerikai elnök a lányával helyettesíttette magát a világ vezető hatalmainak csúcstalálkozóján. Persze nem az egészen, de azért felmerül a kérdés: Donald Trump ennyire vette komolyan az egészet?
Egyaránt kedvezően értékelte első találkozójuk létrejöttét Donald Trump és Vlagyimir Putyin. Az amerikai és az orosz elnök pénteken tárgyalt a németországi Hamburgban, a G20-csúcs közben.
Donald Trump amerikai elnök pénteken találkozik és tárgyal először négyszemközt Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, várhatóan fél órát.
Charlie Gard kedden volt tizenegy hónapos, de minden bizonnyal nem éri meg az egy éves kort. Egy nagyon ritka, örökletes genetikai betegsége, úgynevezett mitokondriális dns-depléciója van, ami nála úgy jelenik meg, hogy nem kap elég energiát az izom, az agy és néhány belső szerv. Hónapok óta kórházban van, csak gépek tartják életben, süket és vak. Nem tud önállóan mozogni, lélegezni, és a betegség előrehaladtával hamarosan a mostani gyenge agyfunkciói is teljesen leállnak.
Már napok óta biztosnak tűnt a tárgyalás helyszíne és keretei, kedden pedig az amerikaiak is megerősítették, hogy létrejön az első Putyin-Trump-találkozó.