"DONALD TRUMP" címkével ellátott hírek
Betartva korábbi ígéretét, Melania Trump kisfiával együtt repülőre szállt és végleg átköltözött Washingtonba. A modern amerikai történelemben ő az első first lady, aki nem férjével együtt érkezett a Fehér Házba.
Az amerikai elnök vállalatbirodalma új, ezúttal alacsonyabb kategóriás szállodaláncolat kiépítését kezdi meg.
Hitetlenkedéssel és dühvel fogadták a világ országai azt, hogy Donald Trump amerikai elnök úgy döntött, az Egyesült Államok kivonul a 2015-ös párizsi klímavédelmi egyezményből, amely a szén-dioxid-kibocsátás jelentős csökkentésére kötelezi a részt vevő országokat.
Az ENSZ meteorológiai szervezetének (WMO) becslése szerint az évszázad végéig 0,3 Celsius-fokos többletemelkedést jelenthet a globális felmelegedésben Donald Trump amerikai elnök döntése arról, hogy az USA visszalép a párizsi klímaegyezménytől.
Soros György az amerikai elnök közeli bukását várja, és 800 millió dollárral fogad is Donald Trump ellen. Ha az államfő nem tudja végrehajtani adócsökkentési terveit, a magyar születésű üzletember dollármilliárdokkal lesz gazdagabb.
Donald Trump amerikai elnök megkezdte hétfőn az izraeli látogatását, és a tel-avivi Ben Gurion repülőtéren mondott rövid beszédében kiemelte az Egyesült Államok és Izrael erős szövetségét, valamint reményét fejezte ki, hogy az arab országok is készen állnak a terrorizmus elleni harcra és a kapcsolatok javítására Izraellel.
Donald Trump amerikai elnök ezerfős kísérettel érkezik Izraelbe, ahol várhatóan beszédet mond a római kori Maszada erőd romjainál - értesült pénteken a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet.
Közzétették a Donald Trump amerikai elnök által az utóbbi évtizedek legnagyobb adócsökkentésének nevezett programját. A terv ellenzői szerint a tehetősek terhei csökkennének és nem tudni, Trump vállalkozásai mennyit nyernének a javaslat elfogadásával.
Donald Trump amerikai elnök fontolgatja a mexikói határra tervezett fal megépítésének elhalasztását.
Donald Trump amerikai elnök hétfőn délelőtt közvetlen hangulatú beszélgetést folytatott a nemzetközi űrállomáson tartózkodó két amerikai űrhajóssal, és külön gratulált Peggy Whitson asztronautának, aki amerikai rekordot döntött a világűrben töltött idejével.