"DONALD TRUMP" címkével ellátott hírek
Rendkívüli állapotot hirdet ki Donald Trump amerikai elnök annak érdekében, hogy a kongresszus megkerülésével előteremthesse a mexikói határra ígért fal megépítéséhez szükséges pénzösszeget.
Donald Trump és Kim Dzsong Un csúcstalálkozója Hanoiban lesz február 27-én és 28-án - derült ki az amerikai elnök péntek esti mikroblog-bejegyzéséből.
Donald Trump amerikai elnök nem tart diétát, de makkegészséges - olvasható a Fehér Ház orvosai által péntek este kiadott közleményben.
Vietnamban lesz február 27-28-án Donald Trump amerikai elnök és az észak-koreai vezető második csúcstalálkozója. A hírt Donald Trump amerikai elnök jelentette be a képviselőházban az Unió állapotáról kedd este elmondott évértékelő beszédében.
Donald Trump amerikai elnök hétfőn lerótta kegyeletét a washingtoni Martin Luther King-emlékműnél. A nemzeti ünnepen a meggyilkolt polgárjogi harcosra emlékeznek - születése évfordulóján - az amerikaiak.
Jimmy Carter volt amerikai elnök szerint Donald Trump elnöknek tanácsadó bizottságot kellene életre hívnia a Kínához fűződő viszony javítására.
Donald Trump amerikai elnök indián őslakosok egészségügyi ellátását könnyítő rendelkezést írt alá pénteken.
A török-amerikai stratégiai partnerségre vonatkozó várakozásainak adott hangot hétfőn Ibrahim Kalin török elnöki szóvivő, miután Donald Trump amerikai elnök a gazdaság tönkretételével fenyegette meg Ankarát arra az esetre, ha a török hadsereg a kurdokra támadna Szíriában az amerikai katonák kivonása közben.
Donald Trump amerikai elnök gazdasága tönkretételével fenyegette meg Törökországot egy Twitter-bejegyzésben vasárnap este, ha a török hadsereg kurdokat támadna Szíriában az amerikai katonák kivonása közben.
Felfüggesztette egy kaliforniai szövetségi bíró vasárnap este a Trump-kormány rendelkezését a fogamzásgátlók egészségbiztosítási finanszírozásának nehezítéséről, amely 13 tagállamban hétfőn lépett volna életbe.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés