"DONALD TRUMP" címkével ellátott hírek
A pornózás egyik legnagyobb producere 10 millió dollárt ajánl annak, aki segít megbuktatni Trumpot.
Megszólalt a Facebook alapítója, miután Donald Trump egy rövid, de egyértelmű kirohanást tett a közösségi oldal ellen. Mark Zuckerberg némi kétoldalú helyretétel után Trumpnak is odaszúrt.
JK Rowlingnak nem tetszett, hogy a profi amerikai futball játékosokat szapulja az elnök.
A történelem majd igazságot tesz, amiért nem tesz semmit a klímaváltozás ügyében, mondta.
Az Egyesült Államok és Észak-Korea egyre durvuló vitájában most az amerikai elnök küldött kemény üzenetet a másik oldalnak.
Az Egyesült Államokban az alkotmánybíróság szerepét betöltő szövetségi legfelső bíróság Donald Trump elnök mellé állt kedden a bevándorlást átmenetileg felfüggesztő rendelet ügyében.
Donald Trump amerikai elnök és a first lady a Fehér Házban és a védelmi minisztériumnál (Pentagon) is emlékezett a 2001. szeptember 11-i terrortámadások áldozataira.
Kalifornia egykori kormányzóját igencsak feldühítette, hogy Donald Trump a charlottesville-i események után nem ítélte el egyértelműen a neonácikat.
Az amerikai kormány írásban értesítette az Egyesült Nemzetek Szervezetét (ENSZ) a párizsi klímaegyezményből történő kilépési szándékáról.
Frank Tibor Amerika-szakértő szerint káosz és kapkodás jellemzi Donald Trump kormányzását az Egyesült Államokban, a gyakori személycserék és álláspontváltozások arra utalnak, hogy az elnök "bajban van".