"DONALD TRUMP" címkével ellátott hírek
Donald Trump amerikai elnök levelet küldött Rand Paul republikánus szenátorral Vlagyimir Putyin orosz elnöknek. Ezt maga a szenátor jelentette be Twitteren közzétett közleményében szerdán.
... legalábbis elnöksége hasonló időszakában.
Az amerikai elnök rászólt a főügyészre, hogy fejezze be az "ellene folytatott boszorkányüldözést". Ha sikerült rábizonyítani, hogy ezzel akadályozta az igazságszolgáltatást, abba pedig bele is bukhat.
Kétnapos hivatalos látogatásra Nagy-Britanniába érkezett csütörtökön az amerikai elnök.
Már Amerikai kilépése a NATO-ból is felmerült, bár nem világos, Trump szájából ez elhangzott-e szó szerint, mindenesetre a csúcs válságtanácskozásba fordult. Az amerikai elnök élesen bírálta azon tagállamokat, amelyek nem fordítják védelmi kiadásokra GDP-jük legalább 2 százalékát.
Vlagyimir Putyin orosz elnök rendelte el az orosz beavatkozást a 2016-os amerikai választási folyamatba, hogy Donald Trumpot segítsék győzelemhez Hillary Clintonnal szemben - állapította meg az amerikai szenátus hírszerzési bizottsága legújabb, kedden publikált jelentésében.
Az Oscar-díjas színésznő több száz másik nővel együtt tartóztatták le, miután ülősztrájkba kezdtek egy szenátusi épületben Washingtonban.
Július 16-án Helsinkiben rendezik meg Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök csúcstalálkozóját - közölte csütörtökön egyidejűleg a Moszkvában Kreml és Washingtonban a Fehér Ház sajtószolgálata.
Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke felhívta Orbán Viktor magyar miniszterelnököt annak kapcsán, hogy az új amerikai nagykövet a jövő héten foglalja el budapesti állomáshelyét - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szombaton.
Moszkva nem zárja ki, hogy ezen a nyáron létrejön Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök találkozója - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője pénteken a RIA Novosztyi hírügynökség jelentése szerint.