"DR. BUDAI GYULA" címkével ellátott hírek
Mint mindig, most is vannak nagy vesztesei a Fidesz–Magyar Polgári Szövetség és a Kereszténydemokrata Néppárt országos listájának (279 név). Mindenesetre a Békés megyei "listát" dr. Kovács József és Simonka György vezeti.
A korábbiakkal ellentétben magánemberként érkezett a családjával szűkebb pátriájába, Békéscsabára, a jubileumi, 15. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádéra dr. Budai Gyula országgyűlési képviselő (Fidesz–KDNP), a Külgazdasági és Külügyminisztérium miniszteri biztosa, de a Hír6.hu megyei hírportálnak interjút adott.
Ha azt mondom, hogy egy tűt is nehéz volt elejteni a Csabai Kolbászfesztiválon szombaton délelőtt, akkor nem túlzok, és akik részt vettek, akár versenyzőként, akár csak nézelődőként a „nagygyúráson”, igazolhatják állításomat. Közel 600 csapat szállt ringbe és igyekezett megmutatni, milyen a - számukra – legfinomabb kolbász.
„És akkor felgördült a függöny, függöny…” (LGT), egészen pontosan eldördült a startpisztoly a 18. Csabai Kolbászfesztivál kolbászkészítő-versenyén szombat délelőtt 10 óra nulla másodperckor az újkígyósi származású Rákóczi Ferenc rádiós és tévés műsorvezető vezérletével a legnagyobb sátorban, a Mokry Sámuel Sátorban. Közel 600 csapat mérte össze tudását a fesztivál fénypontjának számító nemzetközi kolbászgyúráson.
Az új földforgalmi törvény Európa egyik legszigorúbbja, amely megvédi a magyar földet és a földművesek érdekeit szolgálja - jelentette ki a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) parlamenti államtitkára csütörtökön Budapesten.
Kapuzárási pánik uralkodott el azon bel- és külföldi "spekulánsok" között, akik korábban zsebszerződésekkel szereztek meg jelentős nagyságú termőföldterületeket Magyarországon - jelentette ki a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) parlamenti ügyekért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.
Két ütemben összesen két és fél milliárd forintot fordítanak a Bábolnai Nemzeti Ménesbirtok fejlesztésére, a társaságot a Dunántúl legjelentősebb lovasközpontjává alakítják - mondta a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára Bábolnán.
Gyula város önkormányzata csütörtökön gazdájává vált a Gyulai Húskombinátnak, miután annak teljes vagyonát megvásárolták. Mindezt Budai Gyula államtitkár és dr. Görgényi Ernő polgármester jelentette be.
Megújult a piac Gyulán. A Tanyafejlesztési Programból elnyert keretet - kiegészítve saját forrással - új elárusító asztalokra és térburkolat cserére használták fel. A piac átadásán részt vett dr. Budai Gyula, a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára is.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft