"DR. FAZEKAS SÁNDOR" címkével ellátott hírek
A nemrég hunagrikumok sorába emelt tiszai halászlé része a magyar életérzésnek, kultúrának - jelentette ki Fazekas Sándor, földművelésügyi miniszter pénteken Tiszafüreden, a helyi önkormányzat rendezvényén tartott sajtótájékoztatón.
XVII. Nemzetközi Sajt- és Túrófesztivál Gyomaendrődön 2015. május 1-én és május 2-án.
Pénteken nyílt meg a IV. Füzesgyarmati Gazda- és Vállalkozónapok, Vidékfejlesztési Konferencia kétnapos programja a Gara Hotelben. A teltházas rendezvényen számos szakember lépett mikrofonhoz.
Pénteken nyílt meg a IV. Füzesgyarmati Gazda- és Vállalkozónapok, Vidékfejlesztési Konferencia kétnapos programja a Gara Hotelben. A teltházas rendezvényen számos szakember lépett mikrofonhoz.
"Egy jottányit sem engedünk a magyar földből" - jelentette ki Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter Brüsszelben az Andrä Rupprechter osztrák agrárminiszterrel folytatott kétoldalú tárgyaláson - tájékoztatta a Földművelésügyi Minisztérium pénteken az MTI-t.
Biztató az idei kenyérgabona-termés a folyamatban lévő betakarítás eddigi tapasztalatai alapján - mondta Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter szombaton Kunhegyesen.
Csülök, sör, zene, jókedv és szikrázó napsütés. Ez várta azokat az érdeklődőket, akik kilátogattak a 14. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé nyitónapjára. Az első hordó folyékony kenyeret idén is ejtőernyősök segítették a földetérésben.
A Csabai Kolbászfesztivál a közép-európai régió egyik legrangosabb gasztrokulturális fesztiváljaként évről-évre a figyelem középpontjában van határon innen és túl. A rendezvény hivatalos megnyitóján Dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter mond köszöntőt.
Március 28-án jött létre a budapesti országos alakuló küldöttgyűlésen a Magyar Agrár-, Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési Kamara, rövidebb néven a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). Az új köztestület országos elnökének Győrffy Balázst, Nemesgörzsöny (Veszprém megye) polgármesterét, fideszes országgyűlési képviselőt választották meg. A hir6.hu az új agrárkamara Békés megyei elnökét, dr. Kulcsár László gyomaendrődi ügyvédet, gazdasági és agrár szakjogászt, őstermelőt, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Országos Szövetségének (Magosz) alelnökét, megyei önkormányzati képviselőt kérdezte Békéscsabán a szervezeti felépítésről és a célokról a volt Békés Megyei Agrárkamara Dózsa György utca 15. szám alatti épületében, a NAK Békés megyei területi igazgatóságán.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft