"DR. FAZEKAS SÁNDOR FÖLDMŰVELÉSÜGYI MINISZTER" címkével ellátott hírek
November 14-én a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság szarvasi központjába látogatott Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter és dr. Rácz András környezetügyért felelős helyettes államtitkár - adta hírül a kmnp.hu
Megerősödött a tudatos fogyasztói magatartás, mindenki egyre többet akar tudni arról az élelmiszerről, amelyet megvásárol - fogalmazott Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter Gödöllőn a Környezetvédelmi és energetikai kihívások a mezőgazdaságban című vasárnapi konferencián.
A Földművelésügyi Minisztérium, a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Magyar Turizmus Zrt. által „Az év ökoturisztikai létesítménye 2015” című pályázaton az Erzsébet ligeti kilátó és lombkorona sétány tanösvény kategóriában az országos II. helyezést érte el.
Olyan őszirózsabokrot mutat a lakása előtt, amelynek az átlagos magassága két évvel ezelőtt még csak a fele volt a mostaninak, vagyis csupán két méter. Jelenleg akkora, hogy majdnem le lehet szedni a panelház első emeleti lakásának ablakából. A közeli hervatag liliom magassága eddig egy méter volt, a műszaki egyetem anyagvizsgáló laboratóriumában bevizsgált KarSebbel végbement kezelés hatására szinte napokon belül kivirult és a másfélszeresére nőtt.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó