"DR. GÖRGÉNYI ERNŐ" címkével ellátott hírek
A Gyulai Szakképzési Centrum Harruckern János Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma pedagógusnapi ünnepséget rendezett péntek délben az intézmény Wenckheim termében – hiszen június első vasárnapja: pedagógusnap.
Egy bölcsőde szobái pontosan olyan magasak, mint bármelyik lakószoba, az ablakok is ugyanakkorák, sőt az ajtók is. Mégis, amikor sok felnőtt gyülekezik egy bölcsődei, gyermekbútorokkal berendezett csoportszobában, úgy érzik magukat, mint Gulliver Liliputban.
Szerda délután tartották a Békés Megyei Kormányhivatalban az M44-es gyorsforgalmi út Tiszakürt-Kondoros szakaszával kapcsolatos, minden szempontból gigasajtótájékoztatót.
Péntek este a XVII. Gyulai Pálinkafesztivállal hivatalosan is kezdetét vette a 2016-os fesztiválszezon.
Gasztronómiai napot tartottak a hazai judo prominensei a minap a CsabaParkban. A jellegzetes csabaias ebéddel egybekötött kolbásztöltésen részt vettek a Magy Judo Szövetség (MJSZ) vezetőségi tagjai, japán nagymesterek, válogatottak, városi képviselők, a térség polgármesterei. A házigazda szerepét pedig Gyáni János, a Békés Megyei Kano Judo SE mestere és judokái látták el.
Életének nyolcvanegyedik éve is a munkáról szól, mind a mai napig dolgozik, alkot. Olyan műfajt választott, ahol nagyon sok a mester, és még több a műkedvelő. Magyarország szerte több százezer ember amatőrként készíti el azt, amit ő nagyban. Több, mint nyolcvan éve foglalkozik a kolbásszal.
Amikor ma délután a Szent István Egyetem békéscsabai campusának egyik terme előtt várakoztunk, a munkatársam megkérdezte tőlem, hogy nem olyan-e, mintha a vizsgára várnánk. De nem olyan volt, mert nem izgultam. Már csak azért sem, mert tudtam, hogy a következő percekben jó dolog fog történni.
A kormány fontos célkitűzése a középszintű közigazgatás átszervezése, gyors, hatékony és ügyfélbarát közigazgatás kiépítése. Ennek a folyamatnak egyik eleme a kormányablakok kialakítása, melynek eredményeként Gyulán és Orosházán is elkészültek az integrált kormányzati ügyfélszolgálatok. A hír6.hu pénteken a gyulai átadásra látogatott el.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft