"DR. GÖRGÉNYI ERNŐ POLGÁRMESTER" címkével ellátott hírek
Három város, Gyula, az egykori Békés vármegye székhelye, Békéscsaba Megyei Jogú Város, megyeszékhely, a megye névadó városa, Békés és a Békés Megyei Kormányhivatal együttműködése révén valósulhatott meg a II. Gyulai Japán Nap.
Kontra és pró nagyot változott a világ néhány év leforgása alatt Gyulán, a poklot és a mennyet egyaránt megjárta a csaknem 150 éves helyi húsfeldolgozó ipar - szakembergárdája és több száz fős dolgozói állománya. Hogyan menekült meg Magyarország legkorábban alapított húsipari cége? Ennek jártunk utána.
Bokrétaavatóra hívták a sajtó képviselői mellett mindazokat, akik valamilyen formában kötődnek a Pándy Kálmán kórház jelenleg futó, és történetének legnagyobb fejlesztéséhez. Szerkezetkész az új sebészeti tömb, és a tervek szerint jövő tavasztól már gyógyító munka folyhat az épületben.
Salgótarjántól Kaposváron át Gyuláig éjszakáztak pénteken a levéltárosok a Kutatók éjszakája elnevezésű programsorozat keretében, sőt a Magyar Nemzeti Levéltár Békés Megyei Levéltárában ügyvéd, polgári bíró és a fürdőváros polgármestere is bekapcsolódott a régi perek mai olvasatába.
Az egészséges étkezés, a helyi termékek közétkeztetésbe való bevonása a mintamenza program egyik fő célja. A gyermekek egészséges életmódra, étrendre való nevelése fontos szerepet tölt be a programban. E célból tartottak hétfőn programbemutatást Gyulán.
Gyermekvédelem, esélyegyenlőségi program, közvilágítás, adósságkonszolidáció – többek között ezeket a napirendi pontokat is megtárgyalták csütörtökön, Gyulán, a testületi ülésen dr. Görgényi Ernő, Gyula polgármesterének vezetésével.
Magyarország 6. leglátogatottabb városa Gyula, hangzott el Gyula Város Önkormányzata Képviselő-testületének a polgármesteri hivatal dísztermében csütörtökön megtartott ülésén. Dr. Tábi Tibor rendőr alezredes, a rendőrkapitányság vezetőjének beszámolója után kiderült, hogy jó a fürdőváros közbiztonsága, igaz, kisebb kritikákra is reagálnia kellett a rendőrkapitánynak.
Műfüves labdarúgópálya létesítése mellett nyolc kamerával bővítik Gyulán a város térfigyelő rendszerét, de nem azért, mert már a fürdővárosban is megkezdődött az országgyűlési képviselő-választási kampány. A településre érkező Bajnai Gordon nevét meg sem említették a mai közgyűlésen.
Műfüves labdarúgópálya létesítése mellett nyolc kamerával bővítik Gyulán a város térfigyelő rendszerét, de nem azért, mert már a fürdővárosban is megkezdődött az országgyűlési képviselő-választási kampány. A településre érkező Bajnai Gordon nevét meg sem említették a mai közgyűlésen.
Gazdasági kérdések tárgyalásával kezdődött meg csütörtök délelőtt a gyulai önkormányzat képviselő-testületének soron következő ülése a polgármesteri hivatal emeleti dísztermében, miután dr. Görgényi Ernő fideszes polgármester napirend előtt tájékoztatást adott a legutóbbi ülés óta megtörtént fontosabb eseményekről.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft