"DR. GÖRGÉNYI ERNŐ" címkével ellátott hírek
Két új gép segíti a munkát a Gyulahúsnál, a szárazáru üzemben már munkába is álltak a berendezések, amik nem csak javítják a cég energiafelhasználását, de segítik a biztonságosabb, jobb termelési környezet kialakítását.
A Békés megyei Gyula azon kevés települések közé tartozik, ahol a szavazópolgárok minden választási kerületben egy pártnak, jelen esetben a Fidesznek a jelöltjeire voksoltak többségben. A korábbi polgármester, dr. Görgényi Ernő ismét bizalmat kapott, így testületével felhatalmazást kapott arra, hogy folytassák a megkezdett munkát, tovább lépdeljenek azon az úton, amit négy évvel ezelőtt kijelöltek. -
Eddig 227 judoklub volt Magyarországon, a mai naptól fogva eggyel több működik – fogalmazott hétfőn köszöntőjében dr. Tóth László, a Magyar Judo Szövetség elnöke. A gyulai Bay Zoltán Általános Iskola sportcsarnokában megrendezett telt házas avatón többek között nemzetközi és országos szaktekintélyek, polgármesterek, világ- és Európa bajnok valamint olimpikon judósok is megjelentek.
A Gyula-Elek Ivóvízminőség-javító Program keretein belül számos fejlesztés valósult meg az érintett területeken. Ezek között szerepel kútfelújítás, távvezeték-építés, víztisztító berendezések telepítése Gyula és Elek városának területére. A beruházás legfontosabb elemét hat új kút fúrása képezte.
Befejeződtek Gyulán a Göndöcs-kert és műemléki épületeinek felújítási munkálatai. A több mint egymilliárd forintból, EU-támogatással felújított szabadidő- és kulturális központot az önkormányzat szombaton adta át egy késő estig tartó rendezvénysorozat keretében.
Magyarország minden szegletéből gyűltek össze kutyusok és gazdáik Gyulán, hogy összemérjék rátermettségüket a XVIII. Medivid Agility Kupán, illetve a IX. Paragility Kupa országos kutyás ügyességi versenyeken. A Gyulai Kutyás Agility Szabadidősport Klub ezúttal is fedett helyen, a Prohászka Zsolt Városi Sportcsarnokban rendezte meg a megmérettetést. Alt Sándortól, a gyulai klub elnökétől megtudtuk: a két nap alatt, három kutyaméret kategóriában mintegy 190 ember-kutya páros mérkőzik meg egymással. A verseny bírói Herendy Veronika és Halász Ildikó.
Felújítják a műemléki védelem alatt álló gyulai Százéves Cukrászdát, a Dél-Alföld egyik legértékesebb, több mint kétszáz éves emeletes városi polgárházát - mondta el Görgényi Ernő (Fidesz), Gyula polgármestere.
A februári gyulai testületi ülésen több kérdésben döntött a képviselő-testület. A Gyulai Német Nemzetiségi Önkormányzat munkája megfelelő volt 2013-ban, valamint a fiatalokra is nagy hangsúlyt fordít a város.
A februári gyulai testületi ülésen több dolgot is megszavazott a képviselő-testület. A Gyulai Német Nemzetiségi Önkormányzat munkája megfelelő volt 2013-ban, valamint a fiatalokra is nagy hangsúlyt fordít a város.
A kastélyok és a kúriák az uniós csatlakozás legnagyobb nyertesei, számos támogatás segíti megmentésüket – mindezt dr. Virág Zsolt projektmenedzser mondta Gyulán, a Hétköznapok és ünnepek az alföldi kastélyokban – A gyulai Almásy-kastély évszázadai című beruházás alapkőletételen. Az eseményen részt vett dr. Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár, aki reméli, hogy a beruházás befejezése után évente 40-50 ezer látogató megfordul majd a felújított épület falai között.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft