"DR. GÖRGÉNYI ERNŐ" címkével ellátott hírek
Gyulán, a Vár előtti téren rendezte a Nagycsaládosok Országos Egyesülete „Őszi találkozóját”. Az egyesület jubileumi, huszonöt éves fennállásának országos méretű rendezvényén a karate is szerepet kapott: az eseményt dr.Görgényi Ernő polgármester személyében egy karatéka köszöntötte.
Felavatták, megszentelték és megáldották az államalapító Szent István király tiszteletére emelt Kettős Kereszt emlékművet, lovag vitéz Füredi Gábor fafaragó képzőművész alkotását Gyulán, a Nagyváradi út mellett hétfőn, nem sokkal dél előtt.
Megyejárás: a hír6.hu csapata ezúttal Gyulára látogatott el, ahol dr. Görgényi Ernő fideszes polgármesterrel beszélgettünk.
Gyula város önkormányzata az idei esztendőben is folytatni kívánja költségvetésének konszolidációját, ám a költséghatékony gazdálkodás mellett nem mond le a fejlesztésekről sem. Dr. Görgényi Ernő polgármester a Hír6 kérdésére elmondta: bízik abban, hogy az idei esztendő elején megindulhat a Várfürdő élményfürdőjének építése sőt, ha a testület is elfogadja, akkor végre a város vagyonkezelésébe kerülhet az Almásy-kastély is.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft