"DR. KISS-RIGÓ LÁSZLÓ" címkével ellátott hírek
A család egészsége címmel egész napos konferencia zajlik (legalábbis a rendezvényfolyam a megjelenésünk pillanatában még javában tart) csütörtökön, Gyulán – a Gál Ferenc Főiskola, a Magyar Család- és Nővédelmi Tudományos Társaság, Gyula városa, valamint a Békés Megyei Kormányhivatal gondozásában. Teltház van/volt a polgármesteri hivatal dísztermében; még azt a bizonyos varróeszközt sem lehetett elejteni, ugyanis mindenki több emberrel érkezett.
A család egészsége címmel egész napos konferencia zajlott csütörtökön, Gyulán – a Gál Ferenc Főiskola, a Magyar Család- és Nővédelmi Tudományos Társaság, Gyula városa, valamint a Békés Megyei Kormányhivatal gondozásában. Teltház van/volt a polgármesteri hivatal dísztermében; még azt a bizonyos varróeszközt sem lehetett elejteni, ugyanis mindenki több emberrel érkezett.
A Békés Megyei Kormányhivatal és a Gál Ferenc Főiskola ünnepélyes keretek között együttműködési megállapodást kötött. A dokumentumot Dr. Takács Árpád, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott, valamint a főiskola részéről Dr. Kozma Gábor rektor írta alá 2017. december 7-én a Békés Megyei Kormányhivatal Tomcsányi termében.
Még az idén elkezdődhet egy templom építése a Békés megyei Tarhoson a Szeged-csanádi Egyházmegye beruházásában - válaszolta csütörtökön az MTI megkeresésére a szervezet kommunikációs osztálya.
Békéscsaba színe-java gyülekezett a Becsey Oszkár utca 1. előtt, ahol megnyitotta kapuit az OLIVA MED.
Azért az sem mindennapi történet, hogy egy vidéki templomban három püspök hirdet igét egy kormánymegbízott tiszteletteljes jelenlétében. A mezőberényi német evangélikus templomban összegyűlt hívek ennek is örvendezhettek csütörtökön este a Kossuth tér 6. szám alatti fűtetlen, mégis lélekmelegítő egyházi épületben.
Augusztus 20-a egyszerre egyházi és állami ünnep, amely ugyanolyan fontos a hívő és nem hívő embereknek, hiszen Szent István hagyatékáról szól - mondta a Kossuth Rádiónak a Szeged-csanádi püspök - írja a hirado.hu.
Február 11-e óta találgatják, mi lehet a hátterében XVI. Benedek pápa lemondásának, valóban betegség vagy csak a kor előrehaladta, esetleg egészen más. Az is fejtörést okoz sokaknak, ki lesz az új pápa, kit választ meg a konklávé. Dr. Kiss-Rigó László szeged-csanádi megyéspüspök szerint bárki lesz a pápa, biztos, hogy új stílust, színt visz az egyház külső megítélésébe.
A Selyem út évszázadokon keresztül a Kelet jelentős civilizációit kötötte össze a Nyugattal. Alapvetően selymet szállítottak rajta Kínából és Indiából, de ugyanezen az útvonalon jutott el több luxuscikk is – szatén, pézsma, rubin, gyémánt, igazgyöngy – Európába.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft