"DR. KULCSÁR LÁSZLÓ" címkével ellátott hírek
A gazdák számára mi a tétje az európai uniós választásnak – címmel rendeztek sajtótájékoztatót szerda kora este a békéscsabai Csabagyöngye Kulturális Központ I. emeleti tánctermében. A sajtótájékoztatót egy fórum követte – mi az elsőn dokumentáltunk.
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Békés megyei küldöttgyűlése 2017. november 23-án megtartotta alakuló ülését, ahol megválasztották a megyei tisztségviselőket, köztük a NAK megyei elnökét, Dr. Kulcsár Lászlót.
Az őszi búzát, őszi árpát és a tritikálét a vártnál kisebb mértékű, az őszi káposztarepcét azonban jelentős fagykár érte Békés megyében - mondta a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Békés megyei elnöke pénteken az MTI-nek.
A keddi 0. nap után szerda este hivatalosan is megnyitotta kapuit a XVI. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé.
Már három hét sincs addig, hogy elkezdődjön a nyár legnagyobb bulija Békéscsabán: június 14-18. között Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé, a 16.!
Péntek este a XVII. Gyulai Pálinkafesztivállal hivatalosan is kezdetét vette a 2016-os fesztiválszezon.
A mai napon az osztatlan közös tulajdon megszüntetése tárgyában tartott sajtótájékoztatót Gajda Róbert, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott, Dr. Sóvári Tibor, a Kormányhivatal Földhivatali Főosztályának vezetője és Dr. Kulcsár László, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békés megyei elnöke, Gyomaendrődön.
A söröshordó közel ezer méter magasból szállt alá, és ezzel kezdetét vette a XV. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé.
Nemhogy a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Országos Elnöksége, még a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára, az idei Csabai Kolbászfesztivál kolbászgyúró-versenyén tiszteletét tett dr. Nagy István sem támogatja a földadót, amelyet az érintett települési önkormányzatoknak kellene kivetniük.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft