"DR. VARGÁNÉ DR. SZOMBATI ANDREA" címkével ellátott hírek
fogalmazott Kovács István r. vezérőrnagy, gazdasági országos rendőrfőkapitány-helyettes kedd délelőtt, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság felújított létesítményének az átadóünnepségén. A Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3. szám alatti markáns komplexumban zajló rendezvényen számos elöljáró, szerv, intézményvezető… és még mi is megjelentünk.
A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság megmozdulása hívja fel a figyelmet, a nyár veszélyeire amik a vakációzó fiatalokra leselkednek.
Már 21. alkalommal hirdette meg a Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság a „Biztonságos közlekedés gyermekszemmel” című felhívását, amelyre idén is számtalan gyerekrajz érkezett. Az aprócska kezek munkáit figyelve arra a következtetésre jön rá a „nagy és okos” felnőtt, hogy a kicsik pontosan tudják és látják, mikor követünk el hibákat, és mikor vétünk a szabályok ellen.
Körösladányban jelenleg a szennyvízberuházás II. üteme zajlik. Ha a beruházás elkészül, akkor az egész város le lesz csatornázva, azonban míg a munkálatok tartanak, addig meg kell szokniuk a lakosoknak a „felfordulást".
Békés megyében előszeretettel közlekedünk kerékpárral, azonban nem egy baleset történik, amelyet kerékpáros okoz. A kerékpáros közlekedési szabályok megismerése céljából a Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság figyelemfelhívó táblákat készíttetett és helyez ki Békéscsabán több kerékpárüzletnél is.
Az elmúlt évben jelentős mértékben megnőtt Magyarországon a kerékpáros és a gyalogos balesetek száma, amiért az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a kerékpárosok és a gyalogosok évének nyilvánította 2014-et. A személyi sérüléssel járó balesetek 13 százalékát kerékpárosok, 6,19 százalékát gyalogosok okozták, az utóbbiak részvételével bekövetkező szerencsétlenségek aránya megközelítette a 16 százalékot.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft