"E.ON" címkével ellátott hírek
Országos elektromosautó-töltő hálózatot épít ki az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. és az E.On Hungária - jelentették be a cégek képviselői az első töltőpont átadásán csütörtökön Nyíregyházán.
A közvilágítás fényszennyezésének csökkentését szolgáló fejlesztést hajtott végre a Somogy megyei Bárdudvarnokon az ELTE és az E.ON - tájékoztatta az E.ON Hungária Zrt. az MTI-t.
Év végéig kidolgozzák azt a rendszert, amely az E.ON közterületi elektromos töltőit az otthoni töltési lehetőséggel kombinálja - közölte a társaság igazgatósági tagja kedden, Székesfehérváron, ahol újabb öt, közterületi autótöltőt adtak át.
Az Audi Hungaria Zrt. két logisztikai központjának tetején alakítja ki az E.on Hungária Zrt. Európa legnagyobb tetőnaperőmű-parkját jövő év elejéig, mintegy 160 ezer négyzetméteren - tájékoztatta a győri székhelyű motor- és járműgyártó pénteken az MTI-t.
Idén már 4200 oszlopon fészkelhetnek biztonságosan az E.ON szolgáltatási területén élő gólyák - közölte a cég kedden az MTI-vel.
A jövő héten várható extrém hideg miatt jövő vasárnapig felfüggeszti a számlatartozások miatti kikapcsolásokat az E.ON Hungária Zrt.
Szeptember 30-ával kerül vissza az E.ON gázüzletága a magyar államhoz - mondta a nemzeti fejlesztési miniszter a Kossuth Rádiónak adott interjúban. Németh Lászlóné arról is beszélt, hogy az MVM-nek is nonprofit módon kell majd szolgáltatnia a lakosságnak.
A szokatlanul hideg idő miatt az elmúlt fűtési szezonban a magyarországi gázfogyasztási csúcs márciusra esett, a gáztárolókat is próbára tette a zord idő. A piaci gázkereskedők emiatt megemelkedett kitárolási igénye rendkívüli feladat elé állította a kereskedelmi gáztárolást végző E.On Földgáz Storage Zrt.-t (EFS), amely ilyenkor általában már a betárolási igények kiszolgálására készül fel.
Évente tízmilliárd forint veszteséget okoznak az E.ON Hungária Csoportnak az áramtolvajok. Terjed a szervezett, iparszerű lopás. Egyre gyakoribb, hogy cégek, tehetősebbek csalnak.
Készen állnak a téli időszakra az E.ON Földgáz Storage Zrt. földgáztárolói, hamarosan befejeződik az idei télre lekötött 2,2 milliárd köbméter földgáz betárolása - közölte Axel Wietfeld, a tárolást végző cég igazgatóságának elnöke.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft