"ECSEGFALVA" címkével ellátott hírek
Ecsegfalva Község Önkormányzata március 15-én megemlékezést tartott az 1848-49-es forradalom és szabadságharc alkalmából.
Februárban több alkalommal is rendeztek farsangi eseményeket Ecsegfalván.
Kovács Mária nyolc esztendővel ezelőtt, 27 évesen került Ecsegfalva polgármesteri székébe. Békés megye legfiatalabb településvezetőjéről hamar kiderült, hogy erőskezű asszony, példás fegyelmet követelt önmagától és másoktól is. Azóta is ilyen szigorúsággal irányítja a községet, mert hitvallása szerint csak a kemény, kitartó munka vezet eredményre.
Ezúttal Békés megye északi csücskébe, Ecsegfalvára látogattunk. Ismerjék meg Önök is a sárréti kistelepülést és barátságos lakóit!
Eloltották az égő olajtartályokat a Békés megyei Ecsegfalván, a tűzoltók már a füst elfojtásán dolgoznak, majd elvégzik a környezeti kármentesítését - tájékoztatta hétfő reggel a műveletet irányító Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
Mintegy kétszáz darab, újrahasznosításra váró, fáradtolajat tartalmazó tartály gyulladt meg vasárnap délután a Békés megyei Ecsegfalva külterületén, egy ipari telephelyen. A tűz lakott területet nem veszélyeztet - tájékoztatta a műveletet irányító Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
Az út melletti csatornába borult egy személygépkocsi az Ecsegfalva és Dévaványa közötti úton.
A TOP-5.1.2-15-BS1-2016-00004 „Helyi foglalkoztatási együttműködések a Gyomaendrődi Járásban” elnevezésű projekt keretében a paktumszervezet együttműködési megállapodás aláírására került sor a gyomaendrődi Városháza dísztermében. Toldi Balázs polgármester köszöntötte a résztvevőket.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft