"EGYÜTT" címkével ellátott hírek
Megszűnt az Együtt - a Korszakváltók Pártja - jelentette be Juhász Péter, a párt elnöke a Facebookon szombaton.
A döntést még a nyár folyamán meghozzák.
A 150-ből már közel 97 millió forint gyűlt össze hétfő reggelig az Együtt számláján.
Az elnökségnek vissza kell fizetnie a kampányra kapott közel 200 millió forintos állami támogatást. Juhász szerint öt ember lakása, egzisztenciája, családja van veszélyben, de nem adják fel.
Nyíri Gábor a főváros 5-ös számú körzetében, Terézvárosban és Erzsébetvárosban indult volna, de bejelentette, hogy visszalép a DK-s Oláh Lajos javára, aki négy éve nyert.
Ne Erzsébet-utalvánnyal, hanem normál kifizetéssel, azaz átutalással vagy kézbesítéssel fizessék ki az idei nyugdíjprémiumot! - szólította fel a kormányt Spät Judit, az Együtt elnökségi tagja vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.
Az Együtt - a Korszakváltók szerint a jövő évre javasolt büdzsé nem a biztonság, hanem a lopás költségvetése, ami fejlődés helyett csak "kenyeret és cirkuszt" ad.
Juhász Pétert választotta szombaton az Együtt küldöttgyűlése a párt elnökének Szelényi Zsuzsannával szemben - közölte a párt az MTI-vel.
Látszategyeztetésnek nevezte a köznevelési kerekasztalt Szabó Szabolcs, az Együtt országgyűlési képviselője szerdai közleményében. Hozzátette: a kormány nem hajlandó a valódi bajokkal foglalkozni.
Az Együtt jogfosztónak és megosztónak, a "hideg polgárháború alkotmányának" ítéli az alaptörvényt, amelyen szerintük nincs semmi ünneplendő.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó