"ENERGETIKAI FELÚJÍTÁS" címkével ellátott hírek
Sarkad Város Önkormányzata az elmúlt néhány esztendőben számos energetikai korszerűsítést célzó beruházást valósított meg a település lakosságát szolgáló intézményrendszer fejlesztése érdekében. Így többek között energetikai korszerűsítésen esett át a Kossuth utcai Általános Iskola, a Közétkeztetési Intézmény, a Gyulai úti Idősek Otthona, a Központi Orvosi Rendelő, vagy éppen ebben az esztendőben a Középiskola oktatási épülete és tornacsarnoka, mely beruházások alapvetően ezen intézmények külső hőszigetelését, nyílászáróinak cseréjét, valamint elektromos hálózatának és fűtési rendszerének korszerűsítését jelentették, jelentősen csökkentve az üzemeltetés költségeit.
Szigorodnak a lakások épületenergetikai szabályai - írta a Népszava.
115 milliárd forint áll rendelkezésre családi házak, lakások energetikai korszerűsítésére és megújuló energiaforrások alkalmazására.
Uniós forrásból összesen 115 milliárd forintos kamatmentes hitelt nyújt a családok otthonainak energetikai felújítására a Magyar Fejlesztési Bank magánszemélyeknek, társasházaknak, lakásszövetkezeteknek - írja a Világgazdaság hétfői számában.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft