"EURÓPA-BAJNOKSÁG" címkével ellátott hírek
A karate alapstílusai közé tartozó wado-ryu magyar reprezentánsai kilenc éremmel, közte három arannyal tértek haza a hétvégén zárult olaszországi Európa-bajnokságról.
Fábri János, szarvasi erőemelő ismét a dobogó legfelső fokára állhatott a Masters Erőemelő Európa-bajnokságon, melyet ezen a héten rendeztek meg a csehországi Plzenben.
A Risztov Éva, Papp Márk, Székelyi Dániel összeállítású magyar együttes bronzérmet nyert az 5 kilométeres csapatversenyben a nyíltvízi úszók hoorni Európa-bajnokságán szerdán.
Márton Anita ezüstérmet nyert súlylökésben az amszterdami szabadtéri atlétikai Európa-bajnokságon.
Csoportelsőként jutott ki a decemberi, svédországi Európa-bajnokságra a magyar női kézilabda-válogatott, miután a selejtező utolsó fordulójában 31 góllal legyőzte a finn csapatot Érden - jelentette az MTI.
A június 10-én kezdődő, franciaországi Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott újabb támadója sérült meg: ezúttal Németh Krisztián dőlt ki néhány hétre.
Bejutott a legjobb nyolc közé a magyar férfi vízilabda-válogatott a belgrádi Európa-bajnokságon: Benedek Tibor együttese a nyolcaddöntőben a grúzokat győzte le 14-3-ra.
Nagy Konrád vasárnap a 13. időt érte el 1500 méteren, így összetettben a 16. helyen zárt a minszki összetett gyorskorcsolya Európa-bajnokságon.
Sima vereséggel mutatkozott be a magyar női vízilabda-válogatott a belgrádi olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságon, amelynek vasárnapi nyitányán négy góllal maradt alul a vb- és Eb-ezüstérmes hollandokkal szemben.
A 32. vízilabda Európa-bajnokság ünnepélyes megnyitóját szombaton tartották Belgrádban, ahol vasárnaptól zajlik a riói olimpiára kvalifikáló kontinensviadal 16 férfi- és 12 női válogatott, benne a két magyar nemzeti együttes részvételével.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft