"EURÓPAI BIZOTTSÁG" címkével ellátott hírek
Aggodalmát fejezte ki azon jelentésekkel kapcsolatban hétfőn az Európai Bizottság (EB) illetékes szóvivője, amelyek szerint a magyar hatóságok nemrég nemzetközi és uniós jogot sértő módon toloncoltak ki afgán menedékkérőket az országból Szerbiába.
Az Európai Bizottság aggodalmát fejezi ki a hajléktalanokkal szembeni bánásmód kapcsán Magyarországon bekövetkezett alkotmányos és jogi fejleményekkel kapcsolatban, és továbbra is elkötelezett az unió alapvető értékeinek megőrzése és fenntartása mellett - hangsúlyozta Marianne Thyssen, foglalkoztatásért, szociális ügyekért, valamint munkavállalói készségekért és mobilitásért felelős biztos szerdán.
A brüsszeli Európai Bizottság becsapta az európai választókat és a tagállamokat, amikor az ENSZ globális migrációs csomagját kötelezővé tenné - mondta Deák Dániel politológus.
Az Európai Bizottság üdvözölte a 2018 októberében aláírt, az álhírek elleni küzdelemre vonatkozó magatartási kódex szerint elért eredményeket, ugyanakkor arra szólította fel a megállapodás aláíróit, hogy fokozzák a hamis hírek terjedésének megállítására fókuszáló erőfeszítéseiket a májusi európai parlamenti (EP-) választások előtt - közölte a Julian King, a magatartási kódex első eredményeinek bemutatásakor kedden.
A Fidesz szerint Soros György emberei dróton rángatják az Európai Bizottság vezető politikusait, és erre a párt magyarázatot követel.
Az Európai Bizottság arra számít, hogy az év végégig megegyezik a magyar kormánnyal az uniós támogatások ügyében, ugyanis Budapestnek sürgősen szüksége van a pénzre - tudta meg a G7.
Az Európai Bizottság képviselője teljes mértékben szembemegy az európai nemzetek akaratával - reagált Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán arra, hogy Dimitrisz Avramopulosz, a brüsszeli bizottság migrációs ügyekért felelős tagja az ENSZ-közgyűlés New Yorkban zajló ülésszakának egyik kísérőrendezvényén sürgette az Európai Unió tagállamait, hogy tegyenek eleget a bevándorlók áthelyezése, illetve áttelepítése kapcsán tett ígéreteiknek.
Manfred Weber egyfajta híd szerepet is betölthet a szigorúbb bevándorláspolitikát követelő keleti és a migrációt támogató nyugati országok között, amennyiben ő lesz az Európai Bizottsági következő elnöke – erről Törcsi Péter, az Alapjogokért Központ kutatási igazgatója beszélt a Kossuth Rádió 180 perc című adásában.
A brüsszeli testület az Európai Bíróság elé idézte Magyarországot a menekültügyi szabályozás miatt.
Még ebben a hónapban megkaphatja minden eddiginél nagyobb bírságát a Google, az viszont már tisztán látszik, hogy nem ez az egyetlen dolog, amit "be kell nyelnie" a cégnek az Android miatt.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft