"FIDELITAS" címkével ellátott hírek
A Fidelitas hazudik - reagált Karácsony Gergely zuglói polgármester a Fidesz ifjúsági szervezetének parkolással kapcsolatos vasárnapi akciójára.
A Fidelitas azt kéri a kormánytól, hogy tegyen meg mindent az internet áfájának 5 százalékra csökkentése érdekében annak ellenére is, hogy az Európai Bizottság ezt nem támogatja - mondta Böröcz László elnök a szervezet szombati tisztújító kongresszusán, Székesfehérváron.
A Fidelitas azt várja az Európai Bizottságtól, hogy bontsa fel a szerződését a Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök tulajdonát képező Altus Zrt.-vel, és fizettesse vissza a céggel az eddig felhasznált összeget - mondta Böröcz László elnök vasárnapi fővárosi sajtótájékoztatóján.
A választók tájékoztatása érdekében új honlapot hozott létre a Fidelitas. Az aszegyenfal.com oldalon azonban nem azt olvashatják az érdeklődők, milyen programmal készül a jobboldal az EP választásra, sokkal inkább a baloldal elmúlt négyévi tevékenységét taglalják.
A választók tájékoztatása érdekében új honlapot hozott létre a Fidelitas. Az aszegyenfal.com oldalon azonban nem azt olvashatják az érdeklődők, milyen programmal készül a jobboldal az EP választásra, sokkal inkább a baloldal elmúlt négyévi ténykedését taglalják.
A Fidelitas XI. Tisztújító Kongresszusát tartotta szombaton Budapesten. A Fidesz ifjúsági szervezetét továbbra is Ágh Péter vezetheti, a gyomaendrődi Várfi András pedig 2011. után újra bizalmat kapott a küldöttektől.
Együttműködési megállapodást kötött az 1945 utáni politikai rabok és kényszermunkások három társadalmi szervezete, valamint a Fidelitas vasárnap Budapesten, a hadtörténeti intézetben.
A Fidelitas országos koordinátori hálózat felállításával és működtetésével segítené a Fidesz felkészülését a 2014-es választásokra.
Január 1-jén lépett hatályba Magyarország új alaptörvénye, amely korábban nem volt elérhető Braille-írásban. A Fidelitas ezért úgy döntött, hogy hazánk két, vak fiatalokkal foglalkozó intézménye számára lefordíttatja és kinyomtattatja a dokumentumot ebben a formában.
Véget ért a Csillagszóró 2011 nevű országos jótékonysági akció, amely keretében minden megyében és Budapesten egy-egy fiatalokkal foglalkozó intézmény számára rendezett gyűjtést a Fidelitas. Az ifjúsági szervezet történetének legnagyobb jótékonysági akciójából a Békés megyei tagság is derekasan kivette a részét, a megye 9 városában került sor ugyanis gyűjtésre. Az egy hónapon át tartó adakozás eredményeként rengeteg gyermekjáték, társasjáték, háztartási textília, sportszer gyűlt össze, de a felajánlások között televíziót és több tíz kiló szaloncukrot is találtunk - tájékoztatta szerkesztőségünket Rónaszéki Nóra, a Fidelitas alelnöke.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft