"FUCSOVICS MÁRTON" címkével ellátott hírek
Fucsovics Márton meglepetésre kiesett az első fordulóban a budapesti 501 ezer euró (156 millió forint) összdíjazású salakpályás férfi tenisztornán.
Itt a legújabb WTA-ranglista.
Fucsovics Márton két helyet javítva az 59. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján.
Fucsovics Márton három játszmában kikapott a tunéziai Malek Dzsaziritől az 560 ezer euró (174,7 millió forint) összdíjazású marokkói salakpályás férfi tenisztorna első fordulójában, szerdán.
Babos Tímea négy helyet rontott, és így a 47. a női teniszezők világranglistáján, amelyet továbbra is a román Simona Halep vezet. Fucsovics Márton öt helyet javítva, pályafutása legjobbjaként a 60. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján, melyet továbbra is a svájci Roger Federer vezet.
Fucsovics Márton negyeddöntőbe jutott csütörtökön az egyesült államokbeli Irvingben zajló, 150 ezer dollár (38 millió forint) összdíjazású keménypályás tenisztornán.
Fucsovics Márton nem jutott be a legjobb 32 közé az Indian Wells-i keménypályás tenisztornán, miután magyar idő szerint hétfő hajnalban kikapott a horvát Marin Cilictől.
Robin Söderling svéd teniszedző szerint Fucsovics Márton a legjobb harminc közé kerülhet a világranglistán.
Fucsovics Márton elődöntőbe jutott a 64 ezer euró (19,8 millió forint) összdíjazású budapesti challenger-tenisztornán azzal, hogy pénteken két játszmában legyőzte a német Kevin Krawietzet.
Pályafutása legjobbjaként Fucsovics Márton a 62. helyen áll a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján.