"GALLICOOP PULYKAFELDOLGOZÓ ZRT" címkével ellátott hírek
Kemény esztendőt tudhatnak maguk mögött a hazai pulykatermelők és -feldolgozók. Noha az áfacsökkentés (27 %-ról 5 %-ra) kétségtelenül pozitív hatásokkal járt, ugyanakkor előbb a madárinfluenza, majd a lengyelországi pulykadömping okozott fejtörést. Nem elég, hogy az európai piac telített, ráadásul az Unióban most azt fontolgatják, hogy vámmentes tételeket adnak a Dél-amerikai Közös Piac országainak.
Szarvas legnagyobb foglalkoztatója, a Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt. hosszú évek óta töretlenül fejlődik. Erdélyi István, a cég elnök-vezérigazgatója úgy véli, a siker legfontosabb záloga a jó stratégia. Hogy ez pontosan mit takar, arról személyesen beszélgettünk a cégvezetővel, amikor szarvasi megyejárásunk során bekopogtattunk hozzá.
Komoly lehetőséget lát a hívő muszlimok által is fogyasztható halal húsok piacában a szarvasi Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt., amely tavaly megduplázta a halal termékek gyártását az előző évi mennyiséghez képest - tájékoztatta a vállalat csütörtökön közleményben az MTI-t.
A Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt. hétfőn átadta új beruházását, a szarvasi telephelyén épült hűtőházat – tájékoztatta a vállalat közleményben az MTI-t.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft