"GAZDANAPOK" címkével ellátott hírek
A február 1-jén és 2-án megtartotta rendezvény egy úgynevezett „nyitott üzem” programmal kezdődött, amely során az idén a MOL Nyrt. telephelyére látogattunk el, ahol egy rövid ismertetőt követően, miután kicsinosítottuk magunkat egy-egy sárga védősisakkal, körbejárhattuk a telephelyet, és bemutatták számunkra hogyan működik gáz és a kőolaj részleg, majd megnézhettük a diszpécserközpontot. (Kincses Zoltán írása)
A járműiparból került ki az Év Vállalkozója-díj két nyertese az idén Füzesgyarmaton, amelyet immáron hagyományosan, a hatodik alkalommal megrendezett Gazda- és Vállalkozónapok keretében adták át Bíró Józsefnek, a FÜZESTUNING ügyvezetőjének és Galambos Sándor hintókészítő mesternek február 3-án.
Füzesgyarmaton 2017. február 3-án ismételten megrendezésre kerül a Vidékfejlesztési Konferencia.
A Tourinform Iroda közel egy éves előkészítő munkája eredményeként testvérvárosi kapcsolat kialakítása céljából a Gazdanapokra vendégül láthattunk egy ötfős delegációt Lengyelországból, Nowy Targ kistérségéből. A delegáció tagjai voltak: Jan Smarduch, Nowy Targ Járás Elnöke; Marcin Kolasa, elnökhelyettes; Beata Szewczyk, jegyző; Nina Warpecha, jogtanácsos; Elżbieta Skałuba, a Promociós Osztály dolgozója.
2015. február 6-7. között ismét megrendezésre kerül a Füzesgyarmati Gazda-és Vállalkozónapok, Vidékfejlesztési Konferencia Dr. Fazekas Sándor miniszter részvételével, melynek a Hotel Gara*** Szálloda ad otthont.
Várhatóan tavasszal kezdődnek meg a Füzesgyarmaton létesülő biogáz-üzem, zöldenergia-park kivitelezési munkálatai. Nem sok munkahely létesül általa, viszont arra is lehetőséget nyújt, hogy a Békés megyei város bekapcsolódjon a honi agrár-felsőoktatásba.
2014. február 7-9 között rendezik meg a Füzesgyarmati Gazda- és Vállalkozónapokat.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft