"GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYE" címkével ellátott hírek
Három személyautó ütközött csütörtök reggel Nagyszentjános és Gönyű között, a balesetben egy ember meghalt - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.
Halálra gázolt két férfit egy személyvonat Csorna és Szil között szombaton - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrségi honlapon.
Csak a hólánccal rendelkező autók léphetnek be Magyarország területére a Győr-Moson-Sopron megyei határátkelőhelyeken – közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője vasárnap az MTI-vel.
A Richter-skála szerinti 2,6-os mozgást mértek Iván település közelében hétfő éjjel nem sokkal fél 12 előtt, károkról nem érkezett bejelentés.
Csaknem negyedszázados rekordot döntöttek a munkaügyi adatok Győr-Moson-Sopron megyében, ahol a munkanélküliségi ráta csupán 3,5 százalék - írta a hirado.hu.
Egy alumíniumöntöde szellőztetőrendszerében csaptak fel a lángok.
A Kisalföld Volán és a Vasi Volán bérleteit is elfogadja járatain csütörtök reggel óta a GYSEV - közölte a vasúttársaság szóvivője csütörtökön.
Teherautóval ütközött egy vonat Sopronnémetinél, a teherautó sofőrje súlyosan megsérült.
Évtizedeken keresztül senkinek sem tűnt fel, hogy trapéz alakú a gönyűi pálya.
A hétfői havazással összefüggésben országszerte hetvenszer vonultak ki a tűzoltók, hogy árokba csúszott autókat szabadítsanak ki, kidőlt fákat és leszakadt faágakat távolítsanak el - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője kedden.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft