"GYULAI PÁLINKAFESZTIVÁL" címkével ellátott hírek
Eső ide, eső oda, útjára indult a huszadik, jubileumi Gyulai Pálinkafesztivál, amely három napon keresztül jobbnál jobb programokkal várja a látogatókat. (Kincses Zoltán írása.)
ahhoz, hogy elmesélje az élettörténetét, ellenben épp elég, hogy főztjeivel virtuálisan és azon túl, farkaséhséget generáljon – főleg így kora délelőtt. Üde kismozinkban Szigeti Anna kollégánk ezúttal Prohászka Bélát, a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetségének az alelnökét faggatja az Árpád sori szerkesztőségünkben.
A Gyulai Pálinka Fesztivál egyik különleges attrakciója a „Szilva a konyhában” nevet viselő programelem, amelynek keretében – kiváló szakemberektől – kaphatnak hasznos tanácsokat a gyümölcs konyhában történő felhasználásához. (Kincses Zoltán írása)
A Gyulai Pálinka Fesztivál egyik különleges attrakciója a Kárpát-medencei Nemzeti Összetartozás Pálinkájának palackozása. A kezdeményezésről beszélgettem az ötletgazdával, Barabás Attilával, a Győri Likőrgyár Zrt. vezérigazgatójával és a Magyar Pálinka Lovagrend nagymesterével. (Kincses Zoltán írása)
Lehet készíteni az ízlelőbimbókat! Huszadik alkalommal kerül megrendezésre a Gyulai Pálinka Fesztivál 2019. április 12. és 14. között. Idén a szilváé a főszerep. (Kincses Zoltán írása.)
A péntek esti nyitórendezvénnyel a Várkertben hivatalosan is megnyitotta kapuit a XIX. Gyulai Pálinkafesztivál, így kezdődhet a négy napig tartó rendezvénysorozat.
A Gyulai Pálinkafesztivál előkészületeinek finisében egy újabb készülő attrakcióval kapcsolatosan hívták meg a sajtó képviselőit Gyulára, az Almásy-kastély télikertjébe, ahol megtudhattuk, hogy milyen szerepet kaphat a barack a konyhában és még sok minden mást is.
Mert mi sem tudjuk. Sőt! Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke és Bora Imre, a Gyulai Pálinkafesztivál igazgatója sem. Ugyanis a keddi, XIX. Gyulai Pálinkafesztivált (április 27-30.) beharangozó sajtótájékoztatón mindketten egyetértenek abban, hogy ez így jó, derüljön ki a rendezvényen!
Az érzékszerveké volt a főszerep a Panoráma Hotelben, ugyanis kezdetét vette a 19. Gyulai Pálinkafesztivál keretein belül meghirdetett Brillante – 2018 Pálinka és Párlat Verseny zsűrizése.
Miután szombat délután átadták a Gyulai Pálinkafesztivál párlatversenyének díjait, Szikora Robi és az R-GO cuccolt a színpadra, hogy este bevegye a várost; majd a backstage-ben ott kukucskált Péterfy Borika is, aki tovább gurított a fergeteges bulit.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft