"GYULAI SZAKKÉPZŐ CENTRUM" címkével ellátott hírek
Videó-sorozatunk legújabb epizódja az oktatásba kukucskál be. Szigeti Anna tévésünk Kovács Zsuzsannával, a Gyulai Szakképzési Centrum (GySzC) főigazgatójával beszélget – még mindig az Árpád sor 28. szám alatti szerkesztőségünkben.
16 ország 220 versenyzője között a budapesti Boscolo New York Palace Luxory hotelben megrendezett Europe Cup versenyen a dévaványai fodrász csapat 4 versenyszámban indult.
Péntek délután ballagtak el a Gyulai Szakképzési Centrum Harruckern János Szakképző Iskola és Kollégium diákjai. Továbbá az ünnepség keretén belül az intézmény fennállásának 10. évfordulója alkalmából iskolazászló avató is volt
A közelmúltban rendhagyó eseményre került sor a Gyulai Szakképzési Centrum Harruckern János Szakképző Iskolája és Kollégiumának Wenckheim Termében. 2015. évi megalakulása óta a Gyulai Szakképzési Centrum első alkalommal rendezte meg azt a díjátadó ünnepséget, amelyen az országos tanulmányi és szakmai versenyeken eredményes tanulókat és felkészítő tanáraikat jutalmazták. A jeles eseményre meghívást kaptak a GYSZC tagintézményeinek vezetői is:
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft