"GYURCSÁNY FERENC" címkével ellátott hírek
A Demokratikus Koalíció elnöke nem akarja felbontani az önkormányzati választásra kötött ellenzéki megegyezéseket.
A Demokratikus Koalíció egységes és kiszámítható párt, amely a megalakulása óta egyetlen jelentős politikai fordulatot sem tett - mondta Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke a DK európai kampánynyitó rendezvényén, vasárnap Budapesten.
A Demokratikus Koalíció (DK) arra számít, hogy minimum két képviselői helyet szerez a májusi európai parlamenti választáson.
A Fidesz szerint a családvédelmi törvény parlamenti vitájából és egyéb nyilatkozatokból az derült ki: "Gyurcsányéknak megint az fáj", ha nő a gyermekes családok támogatása.
A Demokratikus Koalíció (DK) hétfőn az Országgyűlés elé terjeszti 7+1 pontos családvédelmi akciótervét - közölte az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese vasárnap Budapesten.
A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc pártja, a Demokratikus Koalíció (DK) Brüsszel érdekét képviseli Magyarországon.
A lázadás hazafias kötelesség azok számára, akik torkig vannak a rendszerrel - jelentette ki a Demokratikus Koalíció elnöke évértékelő beszédében szombaton, Budapesten.
A baloldal nem segítette az otthonteremtést, és most is eltörölné a csok-ot - közölte a Fidesz-frakció szombaton az MTI-vel.
A Demokratikus Koalíció elnöke szerint a kormányellenes tüntetések már nem egyes törvények ellen zajlanak, a demonstrálók célja az, hogy "ez a rendszer úgy, ahogy van, megbukjon".
A magyar kormány nem a magyar nyelvet, hanem az erő nyelvét beszéli, ha a nép ezzel szemben nem mutat erőt, akkor a szerdaihoz hasonló ellenzéki akciók eredménytelenek maradnak - mondta Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke szerdán Budapesten a Kossuth téren összegyűlt emberek előtt.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft