"HATO JUDO ÉS MMA SPORTEGYESÜLET" címkével ellátott hírek
A múlt vasárnap Cegléd adott otthont a II. osztályú felnőtt Országos Bajnokságnak, ahol egyesületünkből (HATO Judo SE) hárman indultak. (Írta: Tóth Szabolcs)
Szomaton Siklóson került megrendezésre a Tenkes Kupa Nemzetközi Judo Verseny. A Hato Judo és MMA Sporegyesület az alábbi eredményeket érték el:
Szombaton Csurgón került megrendezésre az összevont felnőtt első osztályú és junior Magyar Kupa judo verseny.
Serdülő Magyar Bajnokságot rendeztek november 25-én Siklóson, ahol a Hato Judo és MMA Sportegyesületet két judoka képviselte.
A hétvégén a békéscsabai Hato Judo és MMA sportegyesület három versenyzővel képviseltette magát a tradicionális Atom Kupán, Pakson, a judo hazai fellegvárában.
Szombaton a Dél Magyarországi Regionális Judo Szövetség által rendezett versenyén, a II. Honvéd Oros Kupán, a békéscsabai Hato Judo és MMA Sportegyesület sportolói a következő eredményeket érték el:
Október közepén Budapesten, az Újpesti Dózsa judotermében zajlott a II. osztályú országos cselgáncs bajnokság. A békéscsabai Hato judósai közül hárman indultak és mindhárman a dobogóra állhattak.
Százhalombattán és Szegeden egyaránt remekeltek a közelmúltban a Halmágyi Antal és Tóth Szabolcs nevével fémjelzett békéscsabai Hato Judo és MMA SE sportolói. Utóbbi helyszínen a fiatalabb korosztály számára termett babér, míg Százhalombattán az idősebb generáció bizonyított.
A békéscsabai Hato Judo és MMA Sportegyesület közelmúltban elért eredményei jól tükrözik a gyerekek kitartását és az edzők hozzáértését, hiszen nem egy győzelmet zsebelhettek be az elmúlt hétvégén megrendezett versenyeken.