"HÓDEMZŐVÁSÁRHELY" címkével ellátott hírek
Vádat emelt a Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség egy helybeli férfi ellen, aki hét társával együtt több mint húszmillió forint kárt okozott két mobilszolgáltatónak - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t.
Százhúsz kerámiaművész mintegy kétszázötven alkotásából nyílt kiállítás a hódmezővásárhelyi Tornyai János Múzeumban. Az érdeklődők a több mint másfél évtizedes múltra visszatekintő kerámia szimpóziumok anyagából láthatnak egy összegző tárlatot, köztük a tavalyi szakmai találkozón született, "Vénuszok" ihlette alkotásokat is.
Komlovszky-Szvet Tamás elektromágneses technikával készült lebegő szobrait is láthatja a közönség a hódmezővásárhelyi Alföldi Galériában vasárnap nyíló, Egyet fizet, tizenegyet kap! című kiállításon.
A Rákosi-korszak festészetét bemutató debreceni kiállításra három szocreál stílusú alkotást kölcsönöz a hódmezővásárhelyi Emlékpont Múzeum, ahonnan kedden indították útba a festményeket - tájékoztatta Nagy Imre, az intézményt is irányító Tornyai János Múzeum igazgatója.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft