"HUAWEI" címkével ellátott hírek
A mobil és a hálózati tér talán legtöbb szabadalmával a Nokia rendelkezik, és ezekhez enged most hozzáférést a kínai Huaweinek (is). Persze nem olcsón.
Elhódíthatja a Huawei az Apple második helyezését az okostelefon-piaci rangsorban a harmadik negyedévben - írja a digitimes.com szakmai hírportál.
A Huawei az egyetlen kínai márkaként felkerült a Forbes legértékesebb világmárkákat rangsoroló 100-as listájára - tájékoztatta kedden az MTI-t a Huawei Technologies Hungary Kft.
Több mint 100 millió okostelefont értékesített az idén a kínai Huawei mobil távközlési berendezés gyártó konszern fogyasztói üzletága(Consumer Business Group) - tájékoztatta kedden az MTI-t a Huawei Technologies Hungary Kft.
A Flextronics és a Huawei Technologies Hungary ma bejelentették megállapodásukat, miszerint a Flextronics Pécsen gyárat indít, amelyben a Huawei távközlési berendezéseit – optikai, átviteli egységeket, vezeték nélküli kommunikációt kiszolgáló termékeket – szerel össze. A gyártósorról az első termék december 5-én gördül le. Az új összeszerelő csarnok tevékenysége része lesz a Huawei Europe Supply Center-nek (Huawei Európai Ellátó Központ), amely a teljes kontinenst látja el a kínai, multinacionális vállalat termékeivel.