"II. ERZSÉBET" címkével ellátott hírek
Kissé gyengélkedik a brit uralkodó, de az udvar csütörtöki tájékoztatása szerint nincs ok aggodalomra.
Újabb dédunokának örvendhet a brit uralkodó: a Buckingham-palota - az első számú londoni királyi rezidencia - kedden bejelentette, hogy Zara Tindall, II. Erzsébet királynő legidősebb leányunokája egészséges leánygyermeknek adott életet.
Jóváhagyta Harry herceg és menyasszonya, Meghan Markle esküvőjét a brit uralkodó.
Windsori rezidenciáján, családi körben ünnepelte szombaton 92. születésnapját a brit uralkodó, de a szokásoktól eltérően ezúttal azért szerveztek számára egy nagyszabású születésnapi partit is.
II. Erzsébet királynő utolsó corgi kutyája is elpusztult, több mint hetven évnyi korszakot lezárva a brit uralkodó életében.
II. Erzsébet királynő döntött: környezettudatos életmódra vált a Buckingham-palota.
Isten kegyelméből Nagy-Britannia és Észak-Írország Egyesült Királysága és más birtokok és területek királynője, a Nemzetközösség feje, a hit védelmezője - az idén lesz hatvanöt éve, hogy II. Erzsébet királynő koronás főként viseli ezeket a címeket, de most első ízben osztotta meg személyesen is az alattvalókkal, hogy milyen emlékeket őriz a hat és fél évtizeddel ezelőtti világraszóló koronázási ceremóniáról.
Nem könnyű királynőnek lenni, II. Erzsébet ezt már a koronázása napján megtapasztalta.
Kissé drágult tavaly a brit monarchia, de II. Erzsébet királynő javadalmazása ennek ellenére növekedhet, mivel a királyi ház befektetéseit kezelő intézmény profitja is jelentősen nőtt.
A zene, az irodalom és a sport brit világsztárjai, valamint a terror elleni küzdelem hősei szerepelnek a brit uralkodó születésnapi kitüntetési listájának élén.