"INDIA" címkével ellátott hírek
India sikeresen elindított 104 műholdat egyetlen küldetésre, így "átvette a vezetést" az eddigi rekordot tartó Oroszországtól.
A világ egyik leggyorsabban fejlődő gazdaságában vidéken nagyon gyenge az internetellátottság.
Legalább kilencvenen meghaltak és több mint százötvenen megsérültek abban a súlyos vonatszerencsétlenségben, amely India északi, Uttar Prades államában történt vasárnap - közölte a rendőrség és vasúti tisztségviselők.
Az indiai üzletember kiérdemelte a világ legjobb főnöke címet, nem véletlenül.
Egy 20 és egy 14 éves indiai muszlim lányt megerőszakoltak, két rokonukat pedig meggyilkolták Indiában, mert a gyanú szerint marhahúst fogyasztottak - írta hétfőn honlapján a BBC brit műsorszolgáltató.
Saját nyelvét ajánlotta fel Kali hindu istennő oltárán egy 19 éves indiai főiskolás lány, aki egy furcsa álom után megindult az istennő templomába, majd áldozatként ajánlotta fel a levágott testrészét. Elájult, de a szertartás folytatódott, orvost nem hívtak, helyette imádkozni kezdtek érte.
Az orvos hat emberrel végzett, valószínűleg az ápolónője segített neki. A férfit a nyugat-indiai Maharástra szövetségi állam egyik városában vették őrizetbe.
Hét fiatal fulladt a Gangesz folyóba egy sikertelen szelfizés után – közölte csütörtökön a helyi rendőrség.
Az indiai nő és 79 éves férje már nem reménykedtek abban, hogy valaha is lehet gyermekük. Aztán részt vettek egy lombikbébi programban, és most megszületett a kisfiuk.
Traumatizálit kislányok, engedelmes tinédzser fiúk, szülői szigor, kérhetetlen vallási vezető: nagyjából így lehet jellemezni az indiai tömeges esküvői ceremóniákat. A megrázó videón egy tízéves lány sírva könyörög esküvői fátyla mögött, hogy ne adják férjhez.