"JOBBIK" címkével ellátott hírek
A vízilabdázó indul a következő választáson.
A Jobbik ismét azt sürgeti, hogy a kormány vezesse be az egynapos autópálya-matricát.
Hatályba lépett az úgynevezett plakáttörvény, amellyel a kormánypártok - a korábbi nyilatkozatok szerint - a fekete pártfinanszírozások rendszerét akarják megszüntetni. Az új szabályok miatt véget ért a Jobbik tavasszal indított kampánya, amelyhez Simicska Lajos nagyvállakozó cégeitől kaptak kedvezményes áron plakáthelyeket. A Jobbik korábban azt ígérte, hogy a kampány végén pontos választ tudnak adni a költségekre. Ez egyelőre nem történt meg - hangzott el az M1 Híradójában, írja a híradó.hu.
A Fidesz szerint a Jobbik továbbra is harcol Simicska Lajos pénzéért, és folyamatosan támadja azt a törvényt, amely tiszta vizet önt a pohárba, mert megtiltja, hogy az adófizetők pénzéből élő szervezeteket átláthatatlan módon, milliárdosok finanszírozzák.
A szombaton hatályba lépett fideszes plakáttörvény rávilágít arra, hogy a jövő évi választás közeledtével a Fidesz már nem fél, hanem retteg a Jobbiktól - mondta Jakab Péter, az ellenzéki párt szóvivője szombati budapesti sajtótájékoztatóján.
A Jobbik a plakáttörvény ügyében egy milliárdos érdekeiért harcol kétségbeesetten - mondta a Fidesz-frakció szóvivője pénteken az MTI-nek.
A Jobbik szerint az egészségügy azért van súlyos helyzetben, mert a Fidesz-kormány sajnálja arra a pénzt. Lukács László György, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője vasárnap azt ígérte, hogy a Jobbik, ha kormányra kerül, biztosítani fogja a szükséges forrásokat.
Stadionépítések helyett a futósportot támogatná a Jobbik - mondta az Országgyűlés sportért is felelős Kulturális bizottságának elnöke a fővárosi városháza előtt szerdán.
A Médianéző kft. igazgatója szerint egy új radikális jobboldali párt megjelenése a Jobbiktól vehet el szavazókat.
A Jobbik-frakció minden tagja aláírja a felsőoktatási törvénnyel kapcsolatos alkotmánybírósági beadványt - közölte Szávay István, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.