"JOBBIK" címkével ellátott hírek
Farkas Örs politikai elemző szerint a Jobbikban marad a néppárti vonal.
Sneider Tamást választotta elnökké a Jobbik tisztújító kongresszusa szombaton Budapesten - közölte Mirkóczki Ádám, az ellenzéki párt szóvivője a tanácskozás szünetében újságírókkal.
A Jobbik újra benyújtotta alaptörvény-módosító javaslatát pénteken a parlamentnek - közölte Volner János, a párt alelnöke budapesti sajtótájékoztatóján.
Ez az új frakció "első felelős döntése".
Akár pártszakadás is bekövetkezhet a Jobbikban, ahol a néppártosodást támogató és a radikális eszmékhez visszatérést sürgető erők feszülnek egymásnak - vélekedett a Nézőpont Intézet ügyvezetője az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.
A Nézőpont Intézet elemzője szerint a Jobbikban komoly, elhúzódó belső konfliktus várható, és akár pártszakadás is lehet.
A Jobbik kiemelt hangsúlyt szán a fiatalok élethelyzetének javítására - közölte Dúró Dóra, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.
Visszalépéseket vár a kormányváltást akaró választók 67 százaléka az ellenzéki pártoktól a legerősebb jelölt javára – olvasható a Medián Index által ismertetett kutatásából.
Az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje Vona Gábort nem szavazná meg kormányfőnek, Vona sem őt, így szerinte egy harmadik személy kellene kormányfőnek.
A Jobbik szerint a Fidesz egy olyan maffiaállamot épített ki, ahol csak az Orbán Viktor környezetéhez tartozó vállalkozók, családtagok, üzletemberek gyarapodnak.