"JOBBIK MAGYARORSZÁGÉRT MOZGALOM" címkével ellátott hírek
A közmédia határozottan visszautasítja a Jobbik Magyarországért Mozgalom vádjait, és továbbra is kiáll a független, kiegyensúlyozott tájékoztatás mellett - reagált Dobos Menyhért, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója a Jobbik alelnökének szombati sajtótájékoztatójára.
Az ellenzéki párt attól tart, hogy a Kanadából kivándorolt romák visszatérnek korábbi lakhelyükre, így több ezer roma érkezhet Miskolcra.
Lemondott Nagy-György Anna, a hódmezővásárhelyi közgyűlés a Jobbik Magyarországért Mozgalom által jelölt tagja.
Az életének 98 esztendejében tavaly szeptember 3-án elhunyt dr. Képíró Sándor csendőr százados emléke előtt tisztelgett, hajtott fejet az Új Magyar Gárda Mozgalom, illetve a Jobbik Magyarországért Mozgalom Sarkadi Alapszervezete szombaton a Szigeti temetőben Sarkadon.
Romák demonstrálnak a romák ellen Budapesten, és hihetetlennek tűnik, de polgárháború kitörésétől tartanak a romák és a magyarok között Békés megyei és országos roma vezetők.
Szerezni kellene záptojásokat, merengett el egy férfi a Békés Megyei Tudásház és Könyvtárban, amikor meghallotta, hogy Gyurcsány Ferenc Békéscsabára érkezik. Jó sokan várták csütörtök délután a Fegyveres Erők Klubjával (FEK) szemben lévő fás, füves területen a volt szocialista miniszterelnököt, ám jó néhány civil polgár kimondottan nem lelkesedett érte. A hangoskodásban, szidalmazásban a demonstrációra napok óta készült Jobbik Magyarországért Mozgalom Párt aktivistái és az új magyar gárdások vitték a prímet.