"JÓZSEFVÁROS" címkével ellátott hírek
Visszalépett a vasárnapi józsefvárosi időközi polgármester-választáson induló egyik független jelölt, Pintér Attila - olvasható a Nemzeti Választási Iroda honlapján, a valasztas.hu-n.
Másfél milliárd forintos fejlesztés kezdődött szombaton a józsefvárosi Auróra utcai rendelőben. A munkálatok ideje alatt folyamatos marad a betegek ellátása - tájékoztatta a kerületi polgármesteri hivatal az MTI.
Megnyílt a Nyitott Tanulási Központ a főváros VIII. kerületében szerdán, a Kesztyűgyár Közösségi Házban nyelvi, számítástechnikai és pénzügyi ismereteket is elsajátíthatnak az érdeklődők.
Tűz volt egy egyszintes józsefvárosi ház tetőterében vasárnap délután, az épületben nem tartózkodott senki, de egy a lángokat oltó környékbeli lakót füstmérgezéssel kórházba vittek - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hivatalvezetője.
Megöltek egy férfit a Józsefvárosban, közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) sajtóügyeletese csütörtökön.
Hamarosan bezárhatják a józsefvárosi kínai piacot, amelynek helyén sportközpont és szociális bérlakások épülhetnek.
Mintegy két tucat tüntetőt állított elő a rendőrség a VIII. kerületi polgármesteri hivatalból - közölte Horváth Katalin Fanni, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken újságírókkal.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés