"KÁDÁR-RENDSZER" címkével ellátott hírek
A Jobbik szerint 2010-ben elindult a Kádár-rendszer restaurációja és továbbra is volt kommunisták irányítják az országot.
Pontosabban egyre több nyaraló eladó Békés megye egyik legnépszerűbb üdülőparadicsomában, Szanazug dobozi oldalán, miközben egy laza kánikulai napon pedig képtelenség nagyanyókánk elejtett gombostűjét is megtalálni az összefolyásnál összezsugorított tömegben.
Gyakorlatilag falunapra jött volna össze a jó bélmegyeri és falukörnyéki nép július 13-án Bangó Margit Kossuth-díjas roma előadóművésszel és Vikidál Gyula énekessel az élen.
A Munkáspárt elnöke szerint Kádár Jánosnak annak idején sikerült az, ami 1989 óta egy miniszterelnöknek sem; a Kádár-rendszerben fejlett volt az ipar és a mezőgazdaság, míg 23 év kapitalista uralom után jószerével semmire nem lehetünk büszkék.
Cseh és lengyel példák nyomán készül arra a parlament Fidesz–KDNP frakciószövetsége, hogy az állampárt, az MSZMP, a KISZ és a munkásőrség vezetőinek a nyugdíját megadóztassa, s az összeget jóvátétel gyanánt az ötvenhatos forradalom hősei megélhetésének javítására fordítsa. A Hír6.hu-nak egy országos és egy Békés megyei volt MSZMP-vezető nyilatkozott a kormánypárti javaslatról.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft