"KASTÉLYPARK FÜRDŐ" címkével ellátott hírek
Idén harmadik éve a Füzes Fesztivál keretében került megrendezésre a Kincskereső kalandtúra az idelátogató turisták és a füzesgyarmati vállakozó szellemű jelentkezők körében.
A füzesgyarmati Kastélypark Fürdő ebben az évben megkülönböztetett figyelemmel vesz részt Az Év Fürdője szavazáson.
Húsvét hétfőn délután egy hagyományteremtő programra vártuk az érdeklődőket.
A füzesgyarmati Kastélypark Fürdő „Víz nélkül nincs élet” címmel rajzpályázatot hirdetett meg a Víz Világnapja alkalmából az általános iskolások körében.
A hosszú, hideg tél után reménykedve várjuk a jó időt.
A füzesgyarmati Kastélypark Fürdő két fontos eseményhez kapcsolódóan hirdet akciót a közeljövőben.
Az új szakmai kapcsolatok kiépítése, valamint a szakmai tapasztalatcsere érdekében 2016. április 20-án Közös Szakmai Nap került megvalósításra a Körös-Sárrét Turizmusáért Egyesület, az Orosháza-Gyopárosfürdőért Idegenforgalmi Egyesület és a Kardoskúti Turisztikai Egyesület szervezésében Füzesgyarmaton.
A füzesgyarmati Kastélypark Fürdő minősítése
Tavasszal, ahogyan a természet ébred, mi is egyre többet vágyunk a szabadba, keressük a kalandokat rejtő túrákat, gyalog, kerékpárra pattanva megcsodáljuk a rügyező fákat, előbújó tavaszi virágokat, a fészket rakó madarakat. Szeretnénk harmóniába kerülni magunkkal és a környezetünkkel. Ebben az időszakban különösen jól eshet egy illatos, frissítő masszázs, stresszoldó fürdőzés, vagy egy kerékpártúra utáni ellazulás a szaunában.
Sport, zene, éjszakai fürdőzés - mindezek részese lehet az, aki ellátogat a Fürdő nyári hétvégi rendezvényeire.