"KOPP BÉKÉSCSABAI ATLÉTIKAI CLUB" címkével ellátott hírek
Miközben az óriási létszámú Békéscsaba – Arad- Békéscsaba 20. Szupermaratont rendezte a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club kiváló csapata, több edzőnk és atlétánk hozott ismét jelentős sikereket a klubunknak és városunknak a hétvégén az atlétika számaiban is – számolt be Tóth Sándor ügyvezető igazgató az eredményes hétvégéről.
A Gyémánt Liga idei második helyszínén, Sanghajban színvonalas súlylökő versenyen szerezte meg a bronzérmet Márton Anita.
Finisébe ért a 20. Szupermaraton – legalábbis, ami az előkészületeket illeti.
Finisébe ért a 20. Szupermaraton – legalábbis, ami az előkészületeket illeti. Ennek apropóján tartottak közös sajtótájékoztatót a Kupak sörházban a ŠKODA képviselői valamint a KOPP Békéscsabai Atlétikai Club vezetősége és sportolói.
A hétvégén két versenyen is jeleskedett Tóth Sándor mester kiváló futója.
Élménnyel és ezüstéremmel tért haza Tóth Sándor mester tanítványa a meghívásos Ciprusi félmaratonról, melyről így számolt be:
Márton Anita megvédte címét női súlylökésben a belgrádi fedettpályás atlétikai Európa-bajnokság pénteki napján.
Márton Anita abszolút esélyesként, a csúcsdöntés és a címvédés reményében indul a pénteken kezdődő belgrádi fedettpályás Európa-bajnokságon. Az olimpiai bronzérmes súlylökő 18,97 méterrel áll a nevezési lista élén.
5 legfényesebb érem Szombathelyről - Téli Dobó Országos Bajnokság és Gerelyhajító OB Bajnokság