"LMP" címkével ellátott hírek
Az ombudsmanhoz fordul a gyermekek otthongondozási díja (GYOD) ügyében az LMP, mivel az új kritériumok miatt sok család teljesen kieshet az ápolási díj rendszeréből.
Az LMP tagjai és szimpatizánsai részt vesznek a szombati ellenzéki tüntetésen a Hősök terén, valamint később a Kossuth téren - mondta Kanász-Nagy Máté, az LMP országos elnökségének titkára pénteken, budapesti sajtótájékoztatón.
Az LMP arra szólítja fel a kormányt: tettekkel is bizonyítsa, hogy a termőtalaj nemzeti kincs.
Az LMP szerint a kormány számára a multinacionális cégek profitja fontosabb a munkavállalók érdekeinél.
Drasztikusan nőtt a dolgozói szegénység Magyarországon, uniós összehasonlításban itt romlott a mutató a legnagyobb mértékben - mondta szerdai sajtótájékoztatóján Csárdi Antal, az LMP frakcióvezető-helyettese, aki progresszív adó- és járulékcsökkentést sürgetett.
A Közép-európai Egyetemért (CEU) tartott szolidaritási demonstrációt Budapesten az LMP ifjúsági szervezete, a Lehet Más a Jövő.
A kormánynak szembe kell néznie a klímaváltozás negatív hatásaival és mellébeszélés helyett sürgősen cselekednie kell a károsanyag-kibocsátás csökkentése érdekében - mondta hétfői sajtótájékoztatóján Schmuck Erzsébet, az LMP frakcióvezető-helyettese.
Távozik az LMP-ből, így a frakcióból is kilép Szél Bernadett korábbi társelnök - a politikus ezt Facebook-oldalán közölte hétfőn.
Az LMP feljelenti a Magyar Villamos Műveket (MVM) hűtlen kezelés és költségvetési csalás miatt a Civil Összefogás Fórumnak (CÖF) adott támogatás ügyében - közölte Vágó Gábor, az ellenzéki párt politikusa csütörtöki sajtótájékoztatóján.
Az LMP 34 állami cégtől kéri ki azokat a szerződéseket, amelyeket azok a Microsoft-szoftverek beszerzésében közvetítő vállalkozásokkal kötöttek.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó