"LMP" címkével ellátott hírek
Az utolsó órában vagyunk, ha most nem tudunk érdemben cselekedni, az egész emberiség kerül veszélybe - mondta pénteken az LMP kampányzáró megmozdulásán a párt európai parlamenti listavezetője.
Az LMP a klímabűnözést tartja a legnagyobb korrupciónak; az Európai Parlamentben (EP) azért fognak küzdeni, hogy ne "a szennyező nagyvállalatok" irányítsák az uniós döntéshozatalt a lobbistáikon keresztül - mondta Vágó Gábor EP-listavezető hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.
A "klímabűnöző" nagyvállalatok és a "kannibálpolitika" elleni fellépésre szólított fel Vágó Gábor, az LMP európai parlamenti (EP) listavezetője, a párt szombati kongresszusán, Budapesten.
Zöld gazdasági fordulatot sürget az LMP európai parlamenti (EP-) listavezetője a klímaváltozás megállítása érdekében.
Az európai parlamenti (EP-) választás egyik fontos tétje az elmúlt években nagyon felerősödött kivándorlás megállítása Magyarországról - jelentette ki Demeter Márta, az ellenzéki párt társelnöke szerdán Nyíregyházán.
Közéleti aktivitásra, az európai parlamenti (EP-) választáson való részvételre biztatta az utóbbi hetekben tartott rendezvényein a londoni, a müncheni és a bécsi magyarokat az LMP, a Momentum és a Jobbik - hangzott el a két utóbbi ellenzéki párt EP-listavezetőinek hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.
A génbankok támogatását szorgalmazza az LMP.
Az LMP az összes devizahitel újraszámolását kezdeményezi rögzített, 180 forintos svájci frank árfolyamon. Az erről szóló törvénymódosító javaslatukat Csárdi Antal frakcióvezető-helyettes ismertette keddi sajtótájékoztatóján.
Tovább nőtt a Fidesz-KDNP támogatottsága márciusban, egy most vasárnap esedékes európai parlamenti (EP-) választáson 56 százalékot és ezzel 14 mandátumot szerezne - közölte a Nézőpont Intézet hétfőn.
Az LMP szerint azzal, hogy a magyar kormány megvétózta az Európai Parlament klímatervét, egyértelművé vált, a német autóipar profitérdekeit támogatja a tiszta magyar környezet helyett.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft