"LMP" címkével ellátott hírek
Az LMP azonnali cselekvésre szólítja fel a kormányt a vízügyi ágazat érdekében. A párt szerint válságban van a szektor, ezért határozati javaslatban és egy törvényjavaslatban is az azonnali cselekvést szorgalmazzák.
Az LMP erodálhatja főleg budapestiekből álló táborát azzal, hogy összefogott a Jobbikkal a főpolgármester-választáson - mondta Deák Dániel politológus az M1 aktuális csatornán pénteken.
Az LMP szerint a szennyező vállalatoknak kell fizetniük azokat a költségeket, amit a tevékenységük okozta károk felszámolása vált ki.
A Lehet Más a Politika törvénymódosítást kezdeményez, hogy bevezessék Budapesten a dugódíjat.
Az LMP szerint Európának közösen kell fellépnie a klímaváltozással szemben, példát mutatva az egész világnak a környezetvédelmi megújulásban.
Az LMP azt szorgalmazza, hogy mindenkinek, aki családtagját otthon ápolja, járjon az emelt összegű otthonápolási díj.
Az LMP szerint le kell állítani a paksi atomerőmű bővítését, a jelenleg is üzemelő erőműnél pedig garantálni kell a biztonságos működést. Schmuck Erzsébet, a párt frakcióvezető-helyettese szombati budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: az atomenergiának és Paks II-nek csak alternatívája van, a bővítéssel évtizedekre bebetonoznánk magunkat egy "rossz, veszélyes és drága megoldásba".
A Fidesz embertelen támadásának nevezte a Demeter Márta parlamenti képviselőről az Origo hírportálon megjelent írást az LMP kedden.
Az ombudsmanhoz fordul a gyermekek otthongondozási díja (GYOD) ügyében az LMP, mivel az új kritériumok miatt sok család teljesen kieshet az ápolási díj rendszeréből.
Az LMP tagjai és szimpatizánsai részt vesznek a szombati ellenzéki tüntetésen a Hősök terén, valamint később a Kossuth téren - mondta Kanász-Nagy Máté, az LMP országos elnökségének titkára pénteken, budapesti sajtótájékoztatón.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft