"LMP" címkével ellátott hírek
A Közép-európai Egyetemért (CEU) tartott szolidaritási demonstrációt Budapesten az LMP ifjúsági szervezete, a Lehet Más a Jövő.
A kormánynak szembe kell néznie a klímaváltozás negatív hatásaival és mellébeszélés helyett sürgősen cselekednie kell a károsanyag-kibocsátás csökkentése érdekében - mondta hétfői sajtótájékoztatóján Schmuck Erzsébet, az LMP frakcióvezető-helyettese.
Távozik az LMP-ből, így a frakcióból is kilép Szél Bernadett korábbi társelnök - a politikus ezt Facebook-oldalán közölte hétfőn.
Az LMP feljelenti a Magyar Villamos Műveket (MVM) hűtlen kezelés és költségvetési csalás miatt a Civil Összefogás Fórumnak (CÖF) adott támogatás ügyében - közölte Vágó Gábor, az ellenzéki párt politikusa csütörtöki sajtótájékoztatóján.
Az LMP 34 állami cégtől kéri ki azokat a szerződéseket, amelyeket azok a Microsoft-szoftverek beszerzésében közvetítő vállalkozásokkal kötöttek.
Az LMP törvényjavaslatban kezdeményezi, hogy jövőre is fizessék ki a rend- és honvédelemben szolgálók túlóráit.
Szélt korábban azt Etikai Bizottság minden leendő tisztségtől eltiltotta, akkor gondolkodási időt kért.
Az LMP ősszel újra törvénymódosító javaslatban kezdeményezi, hogy csak a teljesen elektromos autók kaphassanak zöld rendszámot és azzal járó kedvezményeket.
Az LMP szerint Orbán Viktor tusványosi beszédéből az derült ki, hogy a miniszterelnök "továbbra is egy olyan alternatív valóságot épít, ahol a propaganda határoz meg mindent" - tudatta Keresztes László Lóránt, az LMP társelnöke az MTI-vel közleményben.
Az illegális migráció fenntartható visszaszorítását kérte számon a kormányon Demeter Márta LMP-s képviselő pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.
Hírek
további friss hírek »