"LMP" címkével ellátott hírek
Az LMP szerint az otthonápolás teljes értékű munkavégzés, ezért ennek törvényi elismerését fogják javasolni az Országgyűlésnek a költségvetés tárgyalása során - jelentette ki a párt országos elnökségének titkára szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón.
Az LMP kifogásolja, hogy máig tisztázatlan a CEU jövője Magyarországon.
Kilépett az LMP-ből Schiffer András pártalapító, egykori társelnök. Közösségi oldalán hétfőn azt írta, az "utolsó csepp a pohárban" Szabó Szabolcs (Együtt) csatlakozása volt az LMP parlamenti frakciójához. Az LMP köszönetet mond a párt alapítójának és sajnálattal veszi tudomásul Schiffer András kilépését.
Szél Bernadett lesz az LMP kilencfős parlamenti frakciójának vezetője - jelentette be a párt társelnöke pénteken Siófokon az LMP kihelyezett frakcióülését követően.
Visszalépéseket vár a kormányváltást akaró választók 67 százaléka az ellenzéki pártoktól a legerősebb jelölt javára – olvasható a Medián Index által ismertetett kutatásából.
Az LMP zuglói képviselőjelöltje elismerte, hogy a Fidesz is gyűjtött neki aláírásokat, a párt elnöksége felfüggesztette a tagságát és nem tekinti a párt hivatalos jelöltjének.
A Demokratikus Koalíció elnöke szerint az LMP "mandátumok sorát" veheti el az ellenzéktől és veszélyeztetheti a kormányváltást azzal, ha koordináció nélkül indítja el fővárosi jelöltjeit.
Az LMP parlamenti vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi Kósa Lajos, a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter sajtóban megjelent vagyonkezelési ügye miatt.
Az egyszülős családokban felnövő gyermekeknek is meg kell adni az esélyt a boldoguláshoz - jelentette ki a Lehet Más a Politika (LMP) miniszterelnök-jelöltje keddi, veszprémi sajtótájékoztatóján.
Az LMP a devizakárosultak elleni végrehajtások azonnali leállítását követeli. A párt miniszterelnök-jelöltje pénteken támogatásáról biztosította az Adóskamarát, és aláírta a szerveződés tizenkét pontos követelését.