"LOS ANGELES" címkével ellátott hírek
Meggyilkolták Nipsey Hussle rappert vasárnap Los Angelesben - jelentette az amerikai média a Los Angeles-i rendőrségre hivatkozva.
Három évtizede üzemelteti John Chann és felesége, Stella a Donut City nevű fánkboltot Los Angelesben. 1979-ben menekültek az Egyesült Államokba Kambodzsából, azóta minden egyes reggel egymás mellett készítették a fánkokat, egészen a közelmúltig – írta a CBC Los Angeles.
Egy 28 éves Los Angeles-i férfi megölte nagyanyját, majd megsebesített egy másikat, később pedig 40-50 túszt ejtett egy bevásárlóközpontnál. Végül elengedett mindenkit és feladta magát.
A 13 éves fiú beesett egy aknába és elvitte a víz, 12 órába telt, mire megtalálták.
Négyórányi repülés után visszafordult egy Tokióba tartó repülőjárat Los Angelesbe, mert az egyik utas rossz gépre szállt fel.
A kaliforniai Los Angelesben és néhány nyugati parti szövetségi államban rendkívüli állapotot hirdettek tűzvész miatt.
Emberek ezreit menekítették ki az egyesült államokbeli Los Angeles környékén egy szombat délután keletkezett erdőtűz miatt - írja az MTI.
Azonosította a Los Angeles-i rendőrség a Kaliforniai Egyetemen (UCLA) elkövetett lövöldözés áldozatait; a lövöldöző az egyik hallgató volt, aki saját tanárát lőtte le, majd öngyilkos lett, halállistát is találtak nála, és valószínűleg mást is megölt.
Nemes Jeles László Saul fia című filmje nyerte el helyi idő szerint szombaton a független filmek Oscarjaként emlegetett, Los Angeles-i Independent Spirit Awards díjat a legjobb külföldi film kategóriában.
Van nyertese a Powerballnak az Egyesült Államokban: egyetlen győztes szelvényé a rekordnyeremény.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft